Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 89> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
idemo dalje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marianaa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
Cure,jesam ja nešto krivo rekla?
Molim vas recite mi! ![]() |
|
![]() |
|
marianaa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
Curke,žao mi je ako sam nešto krivo rekla!
Za onu poruku na 83. str.mislila sam ako nekom treba neka strana salveta(ne iz Hr)da vam kupim. Nisam nikoga htjela uvrijediti. Ako nekada pobrljam svoju i ivoninu str i pišem pod njenim....... Nova sam na forumu i ne razumijem se kako se vi dopisujete,ali ja se volim zezati! Stvarno mi je jako žao! |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam imala jednu salvetu iz djetinstva. Izgledala je ko čipka s cvjetovima. Stavila sam je na shabby i malo je presvijetlo ostalo. Ako nađeš neku takvu ja bi. |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
esmeralda, stigle su salvete...hvala
![]() |
|
![]() |
|
Može!Ako nadem kupim i šaljem!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sam da javim da su stigle salvete za mene i jassi. jassine sam fino prebacila u kosuljicu gdje vec imam neke salvete za nju, pa kad malo prizdravi uputit cu se i odnijeti joj.
a glede ovog kaj se desava, od svih cura sam uredno dobila salvete osim od jedne. pa stoga ce se doticna prepoznati i moram reci da steta sto ovdje ne postoji /ignore da jednostavno ne citas necije postove, jer me smeta kada netko radi budalu od nas. u svakom slucaju, idemo dalje, i naucile smo nesto iz svega ovoga. forum je otvoren, a samim time moramo biti spremne i na neiskrenost pojedinaca, ma koliko nas to zalostilo..... pusa svim dobrim i postenim curkama s ovog foruma ;) |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ninochka...ma ja tu stvarno ne vidim problem.....ako nismo od nekoga dobile.....mozda je ta osoba jednostavno propustila poslati....posaljemo joj na pp. upit i rijesen problem....
![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() a jednoj slatkoj maloj curici.... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
moram i ja prokomentirati...sve što je ninochka napisala stoji u smislu odnosa na forumu...i tako i funkcioniramo prema mom iskustvu...
što se tiče ivone, slažem se sa leonardom...i ja sam dobila njene salvete, a da ne kažem kako sam se oduševila kad sam vidjela koliko godina ima...ona je još praktički dijete i došla je k nama (sori ivona na ovom dijete
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
što se tiče nedobijanja pisma ili pošiljke ako nije poslana preporučeno.......meni se to dogodilo 2 puta kad mi je trebalo stiči sjeme a nije i isto tako 3 koverte sa sjemenom koje sam ja poslala nisu stigle gdje su trebale pa sam morala slati ponovno......i pošto sam se sama uvjerila na svojoj koži da naša pošta ponekad zabrljavi ne bih nikad nikoga optužila da nije poslao jer to ne mogu biti sigurna-osim ako je poslano preporučeno |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
drage moje,stigle su mi salvetice al neznam cije,nema adrese posiljatelja,ni nika,u bjeloj koveti iz ZG-a.
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Draga ninocha!Ja sam ti bila poslala salvete,ali stvarno neznam zašto nisu došle!Pripremila sam ti još njih i šaljem ti usput kad odem na plivanje!Molim sve koji nisu dobili salvete da mi jave!Danas sam dobila od miškapiška i esmeralde!Puno hvala!Predivne su!Ja nemam baš novih,ali kad skupim šaljem svima!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ima u mom paketu ove plave do leptirića???? Preslatka je
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Shasha,tebi nisam poslala salvete jer si rekla da ti ne trebaju!Neznam jer ti sada trebaju,pa da ti pošaljem?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ljudi sve je otišlo!!!
Nema višeeeeee
|
|
![]() |
|
Pa kad me tako lijepo pitaš onda mora biti.
![]() |
|
![]() |
|
Cure, ako netko želi napuniti inbox u rekordnom roku samo neka stavi salvete za razmjenu... Nisam mogla vjerovati kako ste brze...Sada samo moram popisati sve i drugi tjedan vam šaljem.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Stigle mi salvetice od esmeralde, ninochke, alme i leonarde
puuuno hvala.....preeeeeeeeedivne su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |