SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 61> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaš šta...kad sam ispraćala 2008. rekla sam - ne ponovila se...kako je počela 2009. mislim da ću imati iste riječi...
nadam se da je tvoje dijete bolje i da je pod tvojim krilom
![]() ja sam kod svoje većinu dana i nadam se da će uskoro i ona pod moje krilo...do tada ti puno hvala na podršci
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
cure, držite se i vi i dječica. Želim vam sve naj, naj.Možete vi, kao i sve mame, to izdržati.Koliko ste samo već prošle, najljepše tek dolazi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sunčeko, zaboravih pohvaliti tvoj rad.Krasne su ti pukotine i nadam se da je "gospoja" bila zadovoljna
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
pa naravno ženice, mora biti bolje! |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Moram ti reći da je Big Mama zasuzila kad je dobila poklon... očito je bilo savršeno kad se njoj dopalo ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
eto vidiš...jesam ti rekla da ćeš ovaj put zasigurno dobit pohvale okoline, što me uopće ne čudi jer je poklon za mamu predivan!!
|
|
![]() |
|
Bubi, naravno da hoće, pa njih anđelčići čuvaju... |
|
![]() |
|
Ljubice moje drage, idem leć...godine i neprespavana noć su uzele danak, jedva gledam...
![]() |
|
![]() |
|
Iskreno sve što sam ga više gledala više mi se sviđao, što samnom nije slučaj, meni obično ili odmah stvari legnu ili ne...toliko mi se svidjeo da ću ponoviti proceduru samo, naravno, sa drugim motivom a o tome ćete biti, ako Filipu bude dobro, obavještene već možda preksutra, nighty night Bubice ( jooooj, da ti kažem, ful mi je žao što nisam ni zamjetila da si za Božić nudila tanjure, bila bi se i ja pridružila močnoj skupinici, ali sad je kasno ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga lijepe snove ti zelim i bas mi je drago sto se majci svidio poklon..
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti ljube moja! |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
sunceko vidis kak si majstorica
|
|
![]() |
|
he he, čuj neznam na što se odnosi tvoja poruka da li na mnogobrojne komentare i pohvale naših cura ili nešto drugo
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
na izradu poklona...djelo ruku tvojih....a i ostalo ..hehehe
|
|
![]() |
|
moram ti priznati da najbolje radim kad sam pod pritiskom
|
|
![]() |
|
i ja mila, i ja
|
|
![]() |
|
Drage moje, evo noviteta, eviva stepovi....
![]() Da vas čujem, što kažete na ovo, da li vam je kič ili vam se sviđa? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
e ove zadnje tri su ti baš ljepe, na čemu si ih radila?
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ajde ti objasni...po cemu bi to tebi bio kic.....prva dva po meni su orjentalnog karaktera....i jako jako lijepi.....a slijedeca tri su predivna...ta su na dasci...ili
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |