SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 61> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hej M. dugo se nismo dopisivali...i mom je Filipu slon favorite...hvala na komplimentima otočiću moj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
step 1 i 2 ali nije sottile nego medium
|
|
![]() |
|
svugdje sam stavila zlatni prah ili ti purpurinu, sad ću baš naručiti i druge boje...fora ispadne
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš me raduje kad otvorim forum i ima novih sličica. Jako su ti lijepi ovi novi radovi, a slonić mi je baš medeni
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako lijepo, btw koji je to sistem raspucavanja 2k ili sottile?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sve su mrak!!! kako su ti se tako dobro raspucale...joooj i ja bi tak!!! na ovoj ljubičastoj si u pukotine stavila zlatnu boju?? il mi se to čini??
|
|
![]() |
|
ma problem mi je što ne mogu nači platna 30x15 a nekako ih najviše volim pa radim na svemu što se da piliti...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jesu, vidiš dok čekam platna trebam u podrum po ostatke laminata,baš imam slatkih salveta tog formata
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma i ovako na laminatu izgleda jako dobro.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ma znaš što, decoupage zna biti jako kičast, pa se tako i ja bojim da ne pređem granice ponekad...rađene su na laminatu...odlična podloga, ali ću stva tri pokušat staviti u okvir sa "paspatuom"
|
|
![]() |
|
rađene su na laminatu, sad mi je žao što nisu na platnu...slatke su
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Meni to nije kičasto.... naprotiv sviđa mi se!!!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ajde ti objasni...po cemu bi to tebi bio kic.....prva dva po meni su orjentalnog karaktera....i jako jako lijepi.....a slijedeca tri su predivna...ta su na dasci...ili
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
e ove zadnje tri su ti baš ljepe, na čemu si ih radila?
|
|
![]() |
|
Drage moje, evo noviteta, eviva stepovi....
![]() Da vas čujem, što kažete na ovo, da li vam je kič ili vam se sviđa? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
i ja mila, i ja
|
|
![]() |
|
moram ti priznati da najbolje radim kad sam pod pritiskom
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
na izradu poklona...djelo ruku tvojih....a i ostalo ..hehehe
|
|
![]() |
|
he he, čuj neznam na što se odnosi tvoja poruka da li na mnogobrojne komentare i pohvale naših cura ili nešto drugo
![]() |
|
![]() |
|
sunceko vidis kak si majstorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |