SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 61> |
Korisnik | ||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Meni to nije kičasto.... naprotiv sviđa mi se!!!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
rađene su na laminatu, sad mi je žao što nisu na platnu...slatke su
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ma znaš što, decoupage zna biti jako kičast, pa se tako i ja bojim da ne pređem granice ponekad...rađene su na laminatu...odlična podloga, ali ću stva tri pokušat staviti u okvir sa "paspatuom"
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ma i ovako na laminatu izgleda jako dobro.....
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
jesu, vidiš dok čekam platna trebam u podrum po ostatke laminata,baš imam slatkih salveta tog formata
|
||
![]() |
||
|
ma problem mi je što ne mogu nači platna 30x15 a nekako ih najviše volim pa radim na svemu što se da piliti...
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
sve su mrak!!! kako su ti se tako dobro raspucale...joooj i ja bi tak!!! na ovoj ljubičastoj si u pukotine stavila zlatnu boju?? il mi se to čini??
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jako lijepo, btw koji je to sistem raspucavanja 2k ili sottile?
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Baš me raduje kad otvorim forum i ima novih sličica. Jako su ti lijepi ovi novi radovi, a slonić mi je baš medeni
|
||
![]() |
||
|
svugdje sam stavila zlatni prah ili ti purpurinu, sad ću baš naručiti i druge boje...fora ispadne
|
||
![]() |
||
|
step 1 i 2 ali nije sottile nego medium
|
||
![]() |
||
|
hej M. dugo se nismo dopisivali...i mom je Filipu slon favorite...hvala na komplimentima otočiću moj
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ma da....mislila sam da s mediumom ispadaju velike i duboke brazde ali kod tebe vidim fina mrezica. jako lijepo....
|
||
![]() |
||
|
i ja sam mislla da će biti veće, kad ono baš tamančić
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
sunčeko, meni je ovo prekrasno...slažem se da decoupage može ispasti kič, ali ovo to definitivno nije...ova zadnja tri rada su mi predivna...ona salveta sa kuhinjskom krpom
![]() ![]() super!
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Sunceri...ovo su mi tvoji ljepši radovi. Svi do jednoga su prelijepi ali sam se nasmijala kada sam vidjela slonića... Ja sam ga napravila na onom malom platnu 10x10 sa 2k lakom, a osim toga to je bila želja moga sina. A sada vidim da si je i Filip to zaželio...baš mi je drago...
A daj mi reci (ja ti to ne kužim ) radila si sa 2 k lakom ali šta je step1 i 2???
|
||
![]() |
||
|
ma znam proljeće, odličan ti je onaj slonić, dobro ga pamtim...
a step 1 i 2 ti tako zovem jer na pakiranju tako piše...to je ono pakiranje od stamperie, na žalost ne mogu skinuti sliku jer mi nešto šteka ali netko ju je već bio stavio na našem forumu
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Sunčeko, da li bi ti odgovaralo 30x20? ![]() Btw,sve ti je jako lijepo....iskreno, ove zadnje tri nisu motivi na koje ja okidam ( ja sam ti više " new decoupage style " ![]() ![]() ![]() Probaj napraviti jednu sklikicu sa istim motivom ali sa 2k sottile....da vidiš razliku...moglo bi ispasti zanimljivo ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
VELEMAJSTORICA,to ti je titula odsada..odusevljena sam radovima draga
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |