Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 23:04
LJUDI, KOD NAS PADA SNIJEEEEEEEEG
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:54
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

jesu, vidiš dok čekam platna trebam u podrum po ostatke laminata,baš imam slatkih salveta tog formata

joj sorry tek sam sad uspjela vidjeti tvoju poruku, probaj raditi na njemu mada podloga baš nije zahvalna, ustvari je kad ide ovoliko materijala koliko zahtjeva ovaj način rada ali sa akrilon i salvetom i ljepilom mi se znala odljepljivati boja jer je površina dosta glatka, ali ništa te ne košta probati, nečeš baš odmah na izložbu sa radovima, dovraga
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:50
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

smajlići sve govore [IMG]smileys/emot148.gif" align="absmiddle" alt="smile94" />[IMG]smileys/emot127.gif" align="absmiddle" alt="smile71" />[IMG]smileys/emot25.gif" align="absmiddle" alt="smile141" />

Moj naklon ženice!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:47
smajlići sve govore smile94smile71smile141
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:14
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

nemoj da ti padne napamet posumnjat da je iskren[IMG]smileys/11tuctuc%5B1%5D.gif" align="absmiddle" alt="smile232" /> [IMG]smileys/emot140.gif" align="absmiddle" alt="smile86" />

u tebe nikad...uostalom jednom smo i komentirale pohvale i pohvale na kvadrat
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:12
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

ove zadnje slike su stvarno predivne [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />

Hvala Iris, moj naklon.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:12
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napreduješ    BRAVO     [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" />

Hvala Gogsice draga! Baš sam happy što imam toliko komentara na moje radove pa taman bili i loši...sve je to dobra kritika.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:11
nemoj da ti padne napamet posumnjat da je iskrensmile232 smile86
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:07
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

VELEMAJSTORICA,to ti je titula odsada..odusevljena sam radovima draga[IMG]smileys/emot147.gif" align="absmiddle" alt="smile93" />

Aaaaaaaaaa moja ljubička meni uvijek da naj komentar...i vjerujem iskren!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 14:06
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

ma i ovako na laminatu izgleda jako dobro.....

ma problem mi je što ne mogu nači platna 30x15 a nekako ih najviše volim pa radim na svemu što se da piliti...

Sunčeko, da li bi ti odgovaralo 30x20? [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

Btw,sve ti je jako lijepo....iskreno, ove zadnje tri nisu motivi na koje ja okidam ( ja sam ti više " new decoupage style "[IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> ...ali zaista super izgledaju sa ovim 2K [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />
Probaj napraviti jednu sklikicu sa istim motivom ali sa 2k sottile....da vidiš razliku...moglo bi ispasti zanimljivo [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

Hippyca hvala na savjetu, probat ću...btw, skužila sam da to nije tvoj stil ali ja sam u mom 35-o godišnjem životu do sad prošla fazu klasicizma, pa fazu urbanog modernizma, kubizma, minimalizma ali što se više približava 40-a ja se opet vračam na blaženu klasiku...i vidim da traje vječno...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 13:45
ove zadnje slike su stvarno predivne Clap
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 13:39
svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napreduješ    BRAVO     
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 12:54
VELEMAJSTORICA,to ti je titula odsada..odusevljena sam radovima dragasmile93
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 10:50
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

ma i ovako na laminatu izgleda jako dobro.....

ma problem mi je što ne mogu nači platna 30x15 a nekako ih najviše volim pa radim na svemu što se da piliti...

Sunčeko, da li bi ti odgovaralo 30x20?

Btw,sve ti je jako lijepo....iskreno, ove zadnje tri nisu motivi na koje ja okidam ( ja sam ti više " new decoupage style " ...ali zaista super izgledaju sa ovim 2K
Probaj napraviti jednu sklikicu sa istim motivom ali sa 2k sottile....da vidiš razliku...moglo bi ispasti zanimljivo
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 10:44
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Sunceri...ovo su mi tvoji ljepši radovi. Svi do jednoga su prelijepi ali sam se nasmijala kada sam vidjela slonića... Ja sam ga napravila na onom malom platnu 10x10 sa 2k lakom, a osim toga to je bila želja moga sina. A sada vidim da si je i Filip to zaželio...baš mi je drago...
A daj mi reci (ja ti to ne kužim ) radila si sa 2 k lakom ali šta je step1 i 2???

ma znam proljeće, odličan ti je onaj slonić, dobro ga pamtim...
a step 1 i 2 ti tako zovem jer na pakiranju tako piše...to je ono pakiranje od stamperie, na žalost ne mogu skinuti sliku jer mi nešto šteka ali netko ju je već bio stavio na našem forumu

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 10:34
Sunceri...ovo su mi tvoji ljepši radovi. Svi do jednoga su prelijepi ali sam se nasmijala kada sam vidjela slonića... Ja sam ga napravila na onom malom platnu 10x10 sa 2k lakom, a osim toga to je bila želja moga sina. A sada vidim da si je i Filip to zaželio...baš mi je drago...
A daj mi reci (ja ti to ne kužim ) radila si sa 2 k lakom ali šta je step1 i 2???

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 10:31
smile71 mmm...
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 10:04
sunčeko, meni je ovo prekrasno...slažem se da decoupage može ispasti kič, ali ovo to definitivno nije...ova zadnja tri rada su mi predivna...ona salveta sa kuhinjskom krpomsmile93 di si ju samo našla? ma sve te tri salvete su mi ludnica...Smile

super!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 09:58
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

ma da....mislila sam da s mediumom ispadaju velike i duboke brazde ali kod tebe vidim fina mrezica. jako lijepo....

i ja sam mislla da će biti veće, kad ono baš tamančić Wink
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 09:46
ma da....mislila sam da s mediumom ispadaju velike i duboke brazde ali kod tebe vidim fina mrezica. jako lijepo....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.