SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
LJUDI, KOD NAS PADA SNIJEEEEEEEEG
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
joj sorry tek sam sad uspjela vidjeti tvoju poruku, probaj raditi na njemu mada podloga baš nije zahvalna, ustvari je kad ide ovoliko materijala koliko zahtjeva ovaj način rada ali sa akrilon i salvetom i ljepilom mi se znala odljepljivati boja jer je površina dosta glatka, ali ništa te ne košta probati, nečeš baš odmah na izložbu sa radovima, dovraga ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Moj naklon ženice! |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
smajlići sve govore
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
u tebe nikad...uostalom jednom smo i komentirale pohvale i pohvale na kvadrat ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Iris, moj naklon. |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Gogsice draga! Baš sam happy što imam toliko komentara na moje radove pa taman bili i loši...sve je to dobra kritika. |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nemoj da ti padne napamet posumnjat da je iskren
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aaaaaaaaaa moja ljubička meni uvijek da naj komentar...i vjerujem iskren! |
|||
![]() |
|||
||
Hippyca hvala na savjetu, probat ću...btw, skužila sam da to nije tvoj stil ali ja sam u mom 35-o godišnjem životu do sad prošla fazu klasicizma, pa fazu urbanog modernizma, kubizma, minimalizma ali što se više približava 40-a ja se opet vračam na blaženu klasiku...i vidim da traje vječno... |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
ove zadnje slike su stvarno predivne
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napreduješ BRAVO
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
VELEMAJSTORICA,to ti je titula odsada..odusevljena sam radovima draga
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Sunčeko, da li bi ti odgovaralo 30x20? ![]() Btw,sve ti je jako lijepo....iskreno, ove zadnje tri nisu motivi na koje ja okidam ( ja sam ti više " new decoupage style " ![]() ![]() ![]() Probaj napraviti jednu sklikicu sa istim motivom ali sa 2k sottile....da vidiš razliku...moglo bi ispasti zanimljivo ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma znam proljeće, odličan ti je onaj slonić, dobro ga pamtim...
a step 1 i 2 ti tako zovem jer na pakiranju tako piše...to je ono pakiranje od stamperie, na žalost ne mogu skinuti sliku jer mi nešto šteka ali netko ju je već bio stavio na našem forumu
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Sunceri...ovo su mi tvoji ljepši radovi. Svi do jednoga su prelijepi ali sam se nasmijala kada sam vidjela slonića... Ja sam ga napravila na onom malom platnu 10x10 sa 2k lakom, a osim toga to je bila želja moga sina. A sada vidim da si je i Filip to zaželio...baš mi je drago...
A daj mi reci (ja ti to ne kužim ) radila si sa 2 k lakom ali šta je step1 i 2???
|
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
sunčeko, meni je ovo prekrasno...slažem se da decoupage može ispasti kič, ali ovo to definitivno nije...ova zadnja tri rada su mi predivna...ona salveta sa kuhinjskom krpom
![]() ![]() super!
|
|||
![]() |
|||
||
i ja sam mislla da će biti veće, kad ono baš tamančić
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
ma da....mislila sam da s mediumom ispadaju velike i duboke brazde ali kod tebe vidim fina mrezica. jako lijepo....
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |