Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 52>
Korisnik
Poruka
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 15:11
ovo mi je definiftivnosmile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 15:44
smile211smile211
smile211
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 23:36
Evo na ovoj slici se bolje vide jabuke!

- ovo plavo u sredini je kuhinjska karirana krpa, večeras "ispeglana":

- ovaj miš će biti na polici pored sira: (još mu fali rep)

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 23:52
e monna ja više ne znam štobih rekla, ostavljaš me bez teksta....da nisi rekla ja bih mislila da su ovo prave jabuke jer toliko vjerno izgledaju...ne mogu vjerovat koji talent!!! a posuđe mi je savršeno...
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 00:10
monna, ma jednostavno prekrasno. svaka rijec je suvisna i nedovoljna, slike govore same za sebe. :)
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 01:25
potpisujem ninochku
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 01:27
dobro monna jel bus otkrila kako se to radi...ti si carobnjak
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 01:29
ja sam kupila knjigu o fimu(20 kn)-o izradi pcelica,voća,nakita,svega sto se da napravit od fima,ima mi doć do kraja sljedeceg tjedna
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 01:30
e onda procitaj i napisi osnove lijepo da probamo
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 01:33
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

e onda procitaj i napisi osnove lijepo da probamo
hocu,cim je dobijem
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 08:59
Pa stvarno je još falila samo ta kuhinjska krpa, sve me više oduševljavaš.

Ja sam davno radila nešto od fima, ali nisam stigla dalje od toga da "obučem" drške od malih žličica za kavu u fimo, toga je bilo cijelo brdo jedne godine za božićne poklone.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 10:22
Hvala cure Embarrassed

ova cijela "kuhinjska garnitura" nije od fima, nego od mase za modeliranje, mislim da sam to već negdje spomenula. Uzmete paket Dass mase ili sl. što nađete i počnete maštati što se sve da napraviti, i onda počinje oblikovanje, poslije ostavite na zraku da se posuši, ili u pečnici (ovisi što piše na uputama mase), dalje znate...bojanje i lakiranje! Smile
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 10:29
Ove posudice sam uspjela sinoć završiti:

Dijelovi ormarića se suše, kao i sir i jedan starinski mlinček za kavu, nadam se da ću danas to uspijeti "sklepati"!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 10:32
Super su ti radovi...odlično to tebi ide.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 10:33
Hvala dada!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 11:05
savrseno!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 11:26
I mlinček za kavu je gotov!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 11:30

Slatki kolačići!Od fima.

evo objašnjenja na zahtjev nekih cura:
uzmete fimo, koje boje vam odgovaraju, ovisi što želite raditi, gnječite ga u ruci dok alo ne omekša da se može oblikovati, onda rolate ili pravite kuglice, možete pomiješati i nekoliko boja.  Ili staviti rastanjene ploške jednu na drugu i opet proći valjkom da se učvrsti, rezati razne oblike (kao ja ove kriške torte), dodavati ukrase po površini...uglavnom, ako ga mislite nizati na flaks ili sajlicu, rupe izbušite prije pečenja jer poslije je to nemoguće jer se stvrdne. Pečete ga u pečnici na 130 C, 30 minuta. Uglavnom, igrajte se, onda ispadnu najljepše stvari!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 11:31
Zaboravih napisati: fimo možete kupiti i u knjižarama, cijena jedne pločice je od 12-14,00 kn.
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 11:55
Monna, koliko su ti velike (ili bolje male) ove figurice?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.