Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 89> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala lijepaa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Sunce i jassi zelim da vi kao i vasa djeca brzo ozdravite!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
toni ok, mene grlo he..e
ej nisam skuzila kaj zelis da ti napravim srce ili salvetu zeleni?
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
joj znaš što, pa već sam izmorena od boleština, nadam se da ste vi bolje! |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
evo Ivona da ti zahvalim za poslane salvete i ja ću biti tvoj dobrovoljac, pošalji meni na mail i ja ću ih dignuti, javim ti mail na pm ali neću danas jer mi dijete ima visoku temperaturu! |
|
![]() |
|
ajme draga, ozdraviteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Ok!Sad još čekam da mi se javi dobrovoljac kome mailom mogu poslat svoje salvete i on ih stavi!Neznam zašto mi neće ni na photobuchetu niti ničem drugom!Ak ti se koja svidi,samo javi!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ivona,meni ne trebaju salvete samo zato jer ih netko nudi i da mi se nađu doma.Kad staviš slike,ako će mi koja trebati,javim ti
![]() Samnom se,barem ti,ne trebaš opterećivati
![]() |
|
![]() |
|
sunce ri stigle suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cim krenem raditi saljem ti paketic......hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Drage moje!Malo prije sam pregledavala salvete!Našla sam toliko duplića,a nikako mi ne uspijeva staviti slike!Ako netko želi neka mi na pp pošalje svoj mail i pomogne mi staviti slike!Puno vam hvala!
|
|
![]() |
|
SunceRi,napokon sam ti poslala lovačke motive!
|
|
![]() |
|
curke, ima li itko ovu salvetu za razmjenu?
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ajmo u nabavku salvetica sa srcekima......valentivo je.......pa se javim
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
saara, ne brini, pomoci cemo ti pa zato smo tu - da si pomognemo i ugodno se druzimo. detaljno su ti cure objasnile vec u topicu gore kako stavljati slike, i vjeruj mi na rijec - nije tesko :)
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Kada poslikaš samo se javi budemo ti pomogle... uvijek je neko tu...
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Idem danas kupit aparat pa ću za jedno 100 godina kad sve shvatim stavit svoje radove.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
iris, jesu ne brini ;) mislim da sam napisala da su stigle u chatu. u svakom slucaju skoro sve poslane su stigle bas kak su zene rekle da ce stici ;)
|
|
![]() |
|
Ninochka,salvete su ti poslana!Dala sam ih bratu da ih odnese!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |