Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam kupila knjigu o fimu(20 kn)-o izradi pcelica,voća,nakita,svega sto se da napravit od fima,ima mi doć do kraja sljedeceg tjedna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
dobro monna jel bus otkrila kako se to radi...ti si carobnjak
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
potpisujem ninochku
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
monna, ma jednostavno prekrasno. svaka rijec je suvisna i nedovoljna, slike govore same za sebe. :)
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
e monna ja više ne znam štobih rekla, ostavljaš me bez teksta....da nisi rekla ja bih mislila da su ovo prave jabuke jer toliko vjerno izgledaju...ne mogu vjerovat koji talent!!! a posuđe mi je savršeno...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo na ovoj slici se bolje vide jabuke!
![]() ![]() - ovo plavo u sredini je kuhinjska karirana krpa, večeras "ispeglana":
![]() - ovaj miš će biti na polici pored sira: (još mu fali rep)
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
ovo mi je definiftivno
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
neke sam dijelove prelakirala, samo mi je žao što je slika mutna, kad sve bude gotovo, slikat ću vani
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivno.....
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
monna, ovo je neopisivo lijepo.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fantasticno! svaka cast!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Alisa u zemlji čudesa
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pozivam te na kolačiće na stranicu ideje.
Već sam nekoga greškom pozvala na gozbu, ali nema veze
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čaj i kolačići, može, ma ispalo je prekrasno
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Preslatko,Monna
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
monnice ovo je savršenooooo preslatkoooo
![]() |
|
![]() |
|
Dali je netko za čaj, kolač...možda malo voća?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna, ti si fantasticna ;) skromna i fantasticna
![]() |
|
![]() |
|
To me baš smiri
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |