Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 52> |
Korisnik | |
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo mi je definiftivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo na ovoj slici se bolje vide jabuke!
![]() ![]() - ovo plavo u sredini je kuhinjska karirana krpa, večeras "ispeglana":
![]() - ovaj miš će biti na polici pored sira: (još mu fali rep)
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
e monna ja više ne znam štobih rekla, ostavljaš me bez teksta....da nisi rekla ja bih mislila da su ovo prave jabuke jer toliko vjerno izgledaju...ne mogu vjerovat koji talent!!! a posuđe mi je savršeno...
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
monna, ma jednostavno prekrasno. svaka rijec je suvisna i nedovoljna, slike govore same za sebe. :)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
potpisujem ninochku
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
dobro monna jel bus otkrila kako se to radi...ti si carobnjak
|
|
![]() |
|
ja sam kupila knjigu o fimu(20 kn)-o izradi pcelica,voća,nakita,svega sto se da napravit od fima,ima mi doć do kraja sljedeceg tjedna
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
e onda procitaj i napisi osnove lijepo da probamo
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa stvarno je još falila samo ta kuhinjska krpa, sve me više oduševljavaš.
Ja sam davno radila nešto od fima, ali nisam stigla dalje od toga da "obučem" drške od malih žličica za kavu u fimo, toga je bilo cijelo brdo jedne godine za božićne poklone.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure
![]() ova cijela "kuhinjska garnitura" nije od fima, nego od mase za modeliranje, mislim da sam to već negdje spomenula. Uzmete paket Dass mase ili sl. što nađete i počnete maštati što se sve da napraviti, i onda počinje oblikovanje, poslije ostavite na zraku da se posuši, ili u pečnici (ovisi što piše na uputama mase), dalje znate...bojanje i lakiranje!
![]() |
|
![]() |
|
Ove posudice sam uspjela sinoć završiti:
![]() Dijelovi ormarića se suše, kao i sir i jedan starinski mlinček za kavu, nadam se da ću danas to uspijeti "sklepati"!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hvala dada!
|
|
![]() |
|
savrseno!
|
|
![]() |
|
I mlinček za kavu je gotov!
![]() |
|
![]() |
|
Slatki kolačići!Od fima. ![]() evo objašnjenja na zahtjev nekih cura:
uzmete fimo, koje boje vam odgovaraju, ovisi što želite raditi, gnječite ga u ruci dok alo ne omekša da se može oblikovati, onda rolate ili pravite kuglice, možete pomiješati i nekoliko boja. Ili staviti rastanjene ploške jednu na drugu i opet proći valjkom da se učvrsti, rezati razne oblike (kao ja ove kriške torte), dodavati ukrase po površini...uglavnom, ako ga mislite nizati na flaks ili sajlicu, rupe izbušite prije pečenja jer poslije je to nemoguće jer se stvrdne. Pečete ga u pečnici na 130 C, 30 minuta. Uglavnom, igrajte se, onda ispadnu najljepše stvari!
|
|
![]() |
|
Zaboravih napisati: fimo možete kupiti i u knjižarama, cijena jedne pločice je od 12-14,00 kn.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Monna, koliko su ti velike (ili bolje male) ove figurice?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |