Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovisi kako koja, ima ih od 1 cm, pa do 3.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantasticno!
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
monna, ovo je kao one prekrasne antikne kucice za lutke. kuhinjski ormaric samo sto nije gotov, sad se covjek vec pocinje pitati gdje ti je kraj ;) prekrasno....odusevih se.
davno sam radila s fimom no sada nekako nemam volje. |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ovo je super mila, ovaj mlincek me oborio s nogu
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Mona, stvarno su ti radovi predivni. .
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
konačno počinje sastavljanje ormarića:
![]() - sa strane ima "tragova" decoupagea na oramriću:
![]() - a police će bit sa čipkom!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
dakleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kraljice
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
e stvarno svaka čast !! ove minijature je posebno teško za napraviti i stvarno treba imati itekako dobru ruku za to. zbilja, svaka čast!!
![]() |
|
![]() |
|
Konačno je gotovo!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eto,sad čekam da me lupi slijedeća inspiracija!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad si me stvarno oborila s nogu
|
|
![]() |
|
idem se hititi s 9-tog kata...predivnoooo
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad bi ti najrađe išla tražiti ideje ako ti samoj ništa ne pada napamet
|
|
![]() |
|
ma pada mi napamet, ali fimo masu nisam nikad radila, to mi je nepoznat teren skroz, o da znas koje ideje imam.....
|
|
![]() |
|
OTOK, kad naiđeš na koju ideju, slobodno zalijepi na forum! Možda me osvoji!
![]() ps. jassi, "Stari ormar " je od mase za modeliranje (dass)...drago mi je da ti se sviđa!
|
|
![]() |
|
jako mi se svidja..predivan je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izvršeno.
Ali tražim nešto što mi se jako svidjelo, ali sada ne mogu naći
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |