Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 52> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mona, sam magnetic iza i na zid negdje. prekrasno zaista zaista velicanstveno lijepo.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
monna ovo je za moje okice previše a tek za trapave ruke. Mogu sjesti i plakati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala lolly!
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ma bez teksta sam ostala kako je ovo slatko, lijepo i s punp truda.
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
uguglala sam predmete od fimo mase, probaj , mislim da je s net-a, nisam gledala jer sam stavil ana opciju slike...hehehehehe, vidis ja podsvjesno znam kaj zelis
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jassy, od kuda je ova dama, čini mi se da je s te stranice ono što tražim
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala jassi! Već me svrbe prsti
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
svaka čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Izvršeno.
Ali tražim nešto što mi se jako svidjelo, ali sada ne mogu naći
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jako mi se svidja..predivan je
![]() |
|
![]() |
|
OTOK, kad naiđeš na koju ideju, slobodno zalijepi na forum! Možda me osvoji!
![]() ps. jassi, "Stari ormar " je od mase za modeliranje (dass)...drago mi je da ti se sviđa!
|
|
![]() |
|
ma pada mi napamet, ali fimo masu nisam nikad radila, to mi je nepoznat teren skroz, o da znas koje ideje imam.....
|
|
![]() |
|
Sad bi ti najrađe išla tražiti ideje ako ti samoj ništa ne pada napamet
|
|
![]() |
|
idem se hititi s 9-tog kata...predivnoooo
|
|
![]() |
|
Sad si me stvarno oborila s nogu
|
|
![]() |
|
Eto,sad čekam da me lupi slijedeća inspiracija!
![]() |
|
![]() |
|
Konačno je gotovo!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
e stvarno svaka čast !! ove minijature je posebno teško za napraviti i stvarno treba imati itekako dobru ruku za to. zbilja, svaka čast!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |