Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 19:05 |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
kUTIJU SAM NABAVILA U EUROSHOPU. hVALA. eVO STAVLJAM, ALI SPORO IH PREBACUJE IZ KOMPJUTERA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasne su, radovi su ti predivni
![]() gdje u EUROSHOPU
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
u dUBROVNIKU, ALI NEMA VIŠE. aKO NEKAD BUDE MOGU JAVIT.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasni radovi, nisi početnik to se vidi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasne kutije!
![]() |
|
![]() |
|
Oprostite za slova, sad su me upozorili. Nisam znala
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo,predivni radovi!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jaaako mi se sviđaju ormarići...ali i sve ostalo je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sve kuglice odlične i opet izdvajam pauna , koliko još aduta u rukavu imaš
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
saara, prekrasni radovi, kutijice, komodica (ne znam kak da nazovem taj komad namjestaja s ladicama osim komodom), zdjelice, tanjur, ma sve prekrasno radis.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |