Moji stari i novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jooooooj kak mi je drago da si tu otvorila temu(kad tamo ne ulazim).Ovo je prekrasnooooooooooooooo...fenomenalno!!!!! Daj mi reci,čime si farbala sanduk.Ja čekam da zatopli(ili da MM izvuče auto iz garaže)pa da ofarbam sanduke.Mislila sam u njih male teglice staviti.Ako nađem one čvršće,njih bi onako okomito stavila na zid da bude ko polica. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Hvala hoya
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A sada sve baš sve plastiku,drvo,papir,staklo farbam sa običnom akrilnom bojom za beton "BETOSAN" najeftinija je, po svemu mi je ista kao i ove skupe akrilne boje iz hoby dućana i mješam s pigmentima boje za zid i prezadovoljna sam sve mi super ispadne baš onakva boja kakvu si zamislim jer ponekad nema ni za kupiti baš ta nijansa koju želiš
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
znači mogu ovi pigmenti za jupol u druge boje?To nisam nikad probala,a mogla bi
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
shasha ti pigmenti mogu u sve boje koje su na bazi vode
ja još uvijek mackam fasadnom bojom...nikako da ju potrošim
![]() esmeralda jako lijepih stvarčica si napravila
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Da ovi svi radovi osim oni s makovima su tako napravljeni betosan i pigmenti za jupol
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala iris
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Jooj ona kutija sa makovima je preslatka
![]() Ništa,čim zatopli počinjem mixati sve i svašta.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Baš mi je drago da ti se sviđa
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ne mogu ti opisat koliko mi se sviđaju tvoji radovi..bez rijeci sam ostala na ove tanjurice..prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Drago mi je da ti se sviđaju,nisam imala nešto posebno nikakvog materijala, pošto se sada stalno selim na sve strane i sve mi je razvučeno na nekoliko adresa (točnije 5) sklepala sam od toga što sam imala |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Esmeralda, oduševili su me tvoji radovi, tako su lijepi i veseli! Blago onima koji ih dobiju na poklon!
![]() Imam pitanjce: od čega si pravila pečat na boci? Ja sam nekad imala nešto za pečate ali sam potrošola. Nekad davno bilo je za kupiti u pšti nešto u obliku plastičnog štapića crvene boje, i to se upotrebljavalo za pečate.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
monna drago mi je da ti sviđaju moji radovi a pečat sam napravila od mase za modeliranje i obojila,imala sam i ja te crvene štapiće, jer sam dobila uz taj pečatić,a sada ne znam gdje se to može kupiti pa sam probala ovako i dobro je ispalo nema nekakve velike razlike
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Esmeralda radovi nisu uopće početnički.
Sve mi je lijepo, a što se tiče lakova i ja te lakove koristim. A sada sam našla dućan gdje mi miješaju fasadeks koji mi je super, radim s njime već neko vrijeme i nemam nikakvih zamjerki a tegla od 0,75 ml košta samo 33,00 kune.
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
esmeralda, radovi su ti jako lijepi, a u vrijedjanje se zaista nemam namjeru upustati. nisi ih pokazala na topicu u koji zalazim jedino (bila sam u jos jednom dijelu trazeci savjet u vezi orhideje te biljaka koje ne trebaju puno svjetla).
sve sto cu reci - moderatori su tu da pruzaju primjer!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Ninochka i ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila.
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Esmeralda boce su ti super maštovite...Super radovi, svaka ćast, daj nam još , još, još
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Esmeralda, gdje si bila do sada??????? Prekrasno, ne znam što mi je ljepše.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |