Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji stari i novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji stari i novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 18:40

jooooooj kak mi je drago da si tu otvorila temu(kad tamo ne ulazim).Ovo je prekrasnooooooooooooooo...fenomenalno!!!!!

Daj mi reci,čime si farbala sanduk.Ja čekam da zatopli(ili da MM izvuče auto iz garaže)pa da ofarbam sanduke.Mislila sam u  njih male teglice staviti.Ako nađem one čvršće,njih bi onako okomito stavila na zid da bude ko polica.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 19:31
Da i meni je ovdje bilo nekako zgodnije tamo su profesionalci.

Sanduke sam farbala sa ovim košta nekih 20 kn u trgovini boje i lakovi

meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 19:33
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Vau, kažeš da nisi neki stručnjak. A što bi bilo da jesi?

Prelijepo !

Hvala hoyaEmbarrassed 
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 19:41
A sada sve baš sve plastiku,drvo,papir,staklo farbam sa običnom akrilnom bojom za beton "BETOSAN" najeftinija je, po svemu mi je ista kao i ove skupe akrilne boje iz hoby dućana i mješam s pigmentima  boje za zid i prezadovoljna sam sve mi super ispadne baš onakva boja kakvu si zamislim jer ponekad nema ni za kupiti baš ta nijansa koju želišTongue
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 21:35
znači mogu ovi pigmenti za jupol u druge boje?To nisam nikad probala,a mogla biBig%20smile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 21:38
shasha ti pigmenti mogu u sve boje koje su na bazi vode
ja još uvijek mackam fasadnom bojom...nikako da ju potrošim LOL

esmeralda jako lijepih stvarčica si napravila Smile
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 21:39
Da ovi svi radovi osim oni s makovima su tako napravljeni betosan i pigmenti za jupolLOL
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 21:41
Hvala irisTongue
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 22:17
Jooj ona kutija sa makovima je preslatkasmile71
Ništa,čim zatopli počinjem mixati sve i svašta.
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 01:10
Baš mi je drago da ti se sviđasmile198
meni je super u životu
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 10:03
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:43
ne mogu ti opisat koliko mi se sviđaju tvoji radovi..bez rijeci sam ostala na ove tanjurice..prekrasnosmile94
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 00:01

Drago mi je da ti se sviđaju,nisam imala nešto posebno nikakvog materijala, pošto se sada stalno selim na sve strane i sve mi je razvučeno na nekoliko adresa (točnije 5) sklepala sam od toga što sam imalaLOL

meni je super u životu
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 11:57
Esmeralda, oduševili su me tvoji radovi, tako su lijepi i veseli! Blago onima koji ih dobiju na poklon!  smile71 Fantastično!
Imam pitanjce: od čega si pravila pečat na boci? Ja sam nekad imala nešto za pečate ali sam potrošola. Nekad davno bilo je za kupiti u pšti nešto u obliku plastičnog štapića crvene boje, i to se upotrebljavalo za pečate.
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:27

monna drago mi je da ti sviđaju moji radoviTongue

a pečat sam napravila od mase za modeliranje i obojila,imala sam i ja te crvene štapiće, jer sam dobila uz taj pečatić,a sada ne znam gdje se to može kupiti pa sam probala ovako i dobro je ispalo nema nekakve velike razlikeLOL
meni je super u životu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 10:06
Esmeralda radovi nisu uopće početnički.
Sve mi je lijepo, a što se tiče lakova i ja te lakove koristim. A sada sam našla dućan gdje mi miješaju fasadeks koji mi je super, radim s njime već neko vrijeme i nemam nikakvih zamjerki a tegla od 0,75 ml košta samo 33,00 kune.

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 12:55
esmeralda, radovi su ti jako lijepi, a u vrijedjanje se zaista nemam namjeru upustati. nisi ih pokazala na topicu u koji zalazim jedino (bila sam u jos jednom dijelu trazeci savjet u vezi orhideje te biljaka koje ne trebaju puno svjetla).

sve sto cu reci - moderatori su tu da pruzaju primjer!
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 14:20
Hvala Ninochka i ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila.
meni je super u životu
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 21:56
Esmeralda boce su ti super maštovite...Super radovi, svaka ćast, daj nam još , još, još
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 23:22
Esmeralda, gdje si bila do sada??????? Prekrasno, ne znam što mi je ljepše. smile73
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.