SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 61> |
Korisnik | |
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e, upravo ovo sam si htjela napraviti. samo bih ja na rizinom papiru nekim lijepim slovima isprintala vrstu cvijeca i zalijepila ispod svakog. prekrasno ti je ovo! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
lepo,pepo
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sunce, kaj ima veze što svi imamo (pardon imate
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga sto reci nego predivno,cega se ti docepas u zlato se pretvara
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daj daj,,,,i to bi bilo lijepo za vidjet, kapuljacu na glavu, spray u ruku i bjez van navecer i delaj grafite i brzo trci kuci..hehehe, vec te zamisljam...hihihihi |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
nego, kad krene onda nema mile lale, farbam sve po redu, još malo pa ću grafite početi raditi, onda su svi naježili samnom... |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Aaaaaaaaaaaaaa, baš mi je drago, ljubi to pametno dijete, kako li već sad ima istančan ukus ![]() |
|
![]() |
|
neg kak, rekla sam da je sve drugacije, glec kako je lijepo, a i vidim daskice su u obradi...bravo
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Sunčeko.. istina svi imamo iste odljeva ali svako u njih unosi nešto svojega.. a tvoji su krasni....
Veli moja Iris....mama pepo jeeee... a djeca ne lažu!! |
|
![]() |
|
hvala ti dorice, jako je romantična... |
|
![]() |
|
I na nagovor Jassi, stavljam svoje stare radove koje nisam mislila da će biti ikome tu zanimljivi a sad su već passe'...
Na žalost svi imamo iste kalupiće pa to umanjuje istinsku ljepotu tih radova... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sunce, ova zadnja mi je prekrasno uklopljena, gore i dole mali vjenčići, baš slatko.
|
|
![]() |
|
Ej sviđa ti se? Super |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Prekrasno sunce!
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo novih radova sa starim salveticama, vjerojatno su već svima dosadile, e meni nisu, meni su još uvijek sasvim ok
![]() s obzirom kako funkcijoniram, jaja ću početi raditi negdje u svibnju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala dada...puno hvala |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jako lijepi radovi ! One salvetice na laminatu su ti super...naravno i slon je krasan!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Tako nam rijetko pada da sam sada sretna kao malo dijete, Filip dobio čepić Voltare, zaspao a tata i mama uživaju gledajući sniježne krpice
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
blago vamaaaa!!! da bar kod nas pada snijeg, a ne ova glupa kiša
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |