SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 61> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I na nagovor Jassi, stavljam svoje stare radove koje nisam mislila da će biti ikome tu zanimljivi a sad su već passe'...
Na žalost svi imamo iste kalupiće pa to umanjuje istinsku ljepotu tih radova... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hvala ti dorice, jako je romantična... |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Sunčeko.. istina svi imamo iste odljeva ali svako u njih unosi nešto svojega.. a tvoji su krasni....
Veli moja Iris....mama pepo jeeee... a djeca ne lažu!! |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
neg kak, rekla sam da je sve drugacije, glec kako je lijepo, a i vidim daskice su u obradi...bravo
|
|
![]() |
|
Aaaaaaaaaaaaaa, baš mi je drago, ljubi to pametno dijete, kako li već sad ima istančan ukus ![]() |
|
![]() |
|
nego, kad krene onda nema mile lale, farbam sve po redu, još malo pa ću grafite početi raditi, onda su svi naježili samnom... |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daj daj,,,,i to bi bilo lijepo za vidjet, kapuljacu na glavu, spray u ruku i bjez van navecer i delaj grafite i brzo trci kuci..hehehe, vec te zamisljam...hihihihi |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga sto reci nego predivno,cega se ti docepas u zlato se pretvara
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sunce, kaj ima veze što svi imamo (pardon imate
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
lepo,pepo
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
e, upravo ovo sam si htjela napraviti. samo bih ja na rizinom papiru nekim lijepim slovima isprintala vrstu cvijeca i zalijepila ispod svakog. prekrasno ti je ovo! |
|
![]() |
|
zamisli me samo a filip mi dodaje sprejeve..he he he bilo bi sunce u zatvoru a ne sunce na prozorčiću ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ma neeee, nemam ti ja jako mirnu ruku niti strpljenja ko naša monna, namočila spužvicu u boju i lagano prošla površinom a s obzirom da je ovo reljefno dosta uzdignuto ispalo je tako, simpa je i meni ![]() |
|
![]() |
|
Grazie Leo!
|
|
![]() |
|
hvala Lolly, tek sad vidim kako imamo drugačije ukuse svi, baš mi je drago, svakom je nešto lijepo, i neka je tako... cmok
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Daj polako za staru tetu objasni postupak rada na onom dvobojnom okvirčeku, prvo si išla smeđom bojom pa onda svijetlom ili?
|
|
![]() |
|
hej tetička, upravo obrnuto, prvo sam sve pofarbala sa krem bojom a potom sam spužvicu ( vulgaris - za pranje suđa ) namočila u tamno smeđu i lagano prošla po izbočenim ukrasima i to je to!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Vidim draga da fascinacija dvokomponentnim ne prestaje
![]() Jako lijepo....kaj je je...ali da je jedna poseban štih ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |