SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 61> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme hippy ja sam se zaljubila u medium, sottile mi je manje drag, šmrc...sottile sam stavila samo na ove ljubičice i nije mi sjeo baš...ili možda ja nešto griješim...duža su mi puknuća nekako...predpostavljam da je i to vezano za moje duge poteze!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Jao što mi se sviđaju ove pukotine! Stvarno ti se dobro uklapaju na sve motive! Prekrasno!
![]() Mislim da i ja kad jednog dana uhvatim taj dvokomponentni nebudem prestajala radit s njim. Sve se bojim tog dana.....
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hvala Darlita! Probaj, baš je fora
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nema me jedan dan i već nešto novo-staro. Da se nama 20-ak podjele isti odljevci svaki bi bio drugačiji zato ne vidim zabrinutosti. Daj Filipeku da stavlja lak svojim malim potezima pa ćeš vidjeti što su pukotine, pusa
|
|
![]() |
|
joj nemoj da te čuje, on je zadužen za farbanje boca sa spužvicom...svaki put se sav zakaka ali uživa i bude strašno važan i ponosan na svoj rad pa mi neda ništa staviti preko pa tako imam brdo nedovršenih boca kojoe nesmijem ni dirnutu...morat ću na poslu stavljati bijelu podlogu na boce, nema druge
![]() i hvala ti na pohvalicama...
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
lijepo, bez obzira sto su kalupi vec vidjeni
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo sam škicala na poslu, a sada doma u miru već jako dugo pregledavam radove, ovaj vikend je svima bio plodan, a vidim da si i ti uspjela organizirati posao i zanimaciju.
A radovi, što da kažem, prekrasni kao mi uvijek
|
|
![]() |
|
Puno hvala M. lagano sve dolazi na svoje, i obitelj, i posao i hobby se usklađuju polako, doduše bila sam u frci prvih mjesec dana, sad je već lakše... Cure na poslu ( osim vas ) me hrabre i hvale pa mi to daje elana i motivacije. Upravo sam vidjela tvoje boce, jako fora, baš su za neku vetrinu, ja ih nebi koristila nego za gledanje ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Obično su za poklone muškim prijateljima, za njih nikad nemam neke dobre ideje
|
|
![]() |
|
pametno, dobra ideja... |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sunce, krasno ti je ovo...ova salveta mi super...i ja imam još malu zalihu i obožavam raditi sa njom... a ovaj dvokomponentni sotile i meni nekako nije legao...morat ću posegnuti za medium krasno draga!
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti miškice moja,trudim se sto više mogu. probaj medium...vidjet ćeš, sigurno će ti se sviđati... |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
probat ću sigurno...sutra sam u lumosu, ako sve bude po planu pa možda i njega uzmem
![]() |
|
![]() |
|
Eeeeeeee da si bliže ja bi ti ga dala za probu, ovako si radije kupi malo pakiranje, košta cca. 80,00 kn pa čisto da vidiš... |
|
![]() |
|
Btw, kako Miškica?
|
|
![]() |
|
hvala na pitanju, sunčeko moje...danas sam ju dovela doma konačno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ženice moja, sve će to biti više ok nego što misliš... |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
to znači da si u Zagrebu u neko vrijeme? |
|
![]() |
|
sunčeko
![]() gogs, da...od 18 do 20 sigurno
![]() zakaj pitaš?
|
|
![]() |
|
evo moje popodnevne smjene, obično sam jako samokritična ali u svoju bocu sam se zaljubila čim sam ju vidjela, dok je još bila prozirna i čekala je da je netko udomi...
ta ljubav je sa današnjim danom još i veća, nedam ju za sve novce ovoga svijeta vezano za kutiju, hmmm, tu baš nisam expert ali valjalo je pokušati, prijašnji mi radovi na kutijama nisu baš bili nešto, za ovu mogu reći da mi je ispala iznad očekivanja mada se to baš ne vidi kad se slika... i boca i kutija uopće nemaju takve čudne boje, no to smo ve sto puta rekli, blitz nas sve zezne, a ja nikako krenuti na satove fotografije!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |