Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 08:43
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Vidim draga da fascinacija dvokomponentnim ne prestaje

Jako lijepo....kaj je je...ali da je jedna poseban štih   

ajme hippy ja sam se zaljubila u medium, sottile mi je manje drag, šmrc...sottile sam stavila samo na ove ljubičice i nije mi sjeo baš...ili možda ja nešto griješim...duža su mi puknuća nekako...predpostavljam da je i to vezano za moje duge poteze!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 12:39
Jao što mi se sviđaju ove pukotine! Stvarno ti se dobro uklapaju na sve motive! Prekrasno! smile170

Mislim da i ja kad jednog dana uhvatim taj dvokomponentni nebudem prestajala radit s njim. Sve se bojim tog dana.....
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 13:25
Originalno poslano od člana darla darla napisao:

Jao što mi se sviđaju ove pukotine! Stvarno ti se dobro uklapaju na sve motive! Prekrasno! smile170

Mislim da i ja kad jednog dana uhvatim taj dvokomponentni nebudem prestajala radit s njim. Sve se bojim tog dana.....

hvala Darlita! Probaj, baš je fora
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 13:43
nema me jedan dan i već nešto novo-staro. Da se nama 20-ak podjele isti odljevci svaki bi bio drugačiji zato ne vidim zabrinutosti. Daj Filipeku da stavlja lak svojim malim potezima pa ćeš vidjeti što su pukotine, pusa
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:14
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

nema me jedan dan i već nešto novo-staro. Da se nama 20-ak podjele isti odljevci svaki bi bio drugačiji zato ne vidim zabrinutosti. Daj Filipeku da stavlja lak svojim malim potezima pa ćeš vidjeti što su pukotine, pusa

joj nemoj da te čuje, on je zadužen za farbanje boca sa spužvicom...svaki put se sav zakaka ali uživa i bude strašno važan i ponosan na svoj rad pa mi neda ništa staviti preko pa tako imam brdo nedovršenih boca kojoe nesmijem ni dirnutu...morat ću na poslu stavljati bijelu podlogu na boce, nema druge Wink
i hvala ti na pohvalicama...
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 17:41
lijepo, bez obzira sto su kalupi vec vidjeni

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 18:01
Malo sam škicala na poslu, a sada doma u miru  već jako dugo pregledavam radove, ovaj vikend je svima bio plodan, a vidim da si i ti uspjela organizirati posao i zanimaciju.
A radovi, što da kažem, prekrasni kao mi uvijek
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 18:06
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Malo sam škicala na poslu, a sada doma u miru  već jako dugo pregledavam radove, ovaj vikend je svima bio plodan, a vidim da si i ti uspjela organizirati posao i zanimaciju.
A radovi, što da kažem, prekrasni kao mi uvijek

Puno hvala M. lagano sve dolazi na svoje, i obitelj, i posao i hobby se usklađuju polako, doduše bila sam u frci prvih mjesec dana, sad je već lakše...
Cure na poslu ( osim vas ) me hrabre i hvale pa mi to daje elana i motivacije.
Upravo sam vidjela tvoje boce, jako fora, baš su za neku vetrinu, ja ih nebi koristila nego za gledanje
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 18:32
Obično su za poklone muškim prijateljima, za njih nikad nemam neke dobre ideje
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 18:34
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Obično su za poklone muškim prijateljima, za njih nikad nemam neke dobre ideje

pametno, dobra ideja...
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:56

sunce, krasno ti je ovo...ova salveta mi super...i ja imam još malu zalihu i obožavam raditi sa njom...

a ovaj dvokomponentni sotile i meni nekako nije legao...morat ću posegnuti za mediumSmile

krasno draga!smile120
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 20:13
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sunce, krasno ti je ovo...ova salveta mi super...i ja imam još malu zalihu i obožavam raditi sa njom...

a ovaj dvokomponentni sotile i meni nekako nije legao...morat ću posegnuti za medium[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

krasno draga![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot171.gif" height="142" width="127" align="absmiddle" alt="smile120" />

hvala ti miškice moja,trudim se sto više mogu.
probaj medium...vidjet ćeš, sigurno će ti se sviđati...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 20:32
probat ću sigurno...sutra sam u lumosu, ako sve bude po planu pa možda i njega uzmemSmile
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 20:43

probat ću sigurno...sutra sam u lumosu, ako sve bude po planu pa možda i njega uzmem[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Eeeeeeee da si bliže ja bi ti ga dala za probu, ovako si radije kupi malo pakiranje, košta cca. 80,00 kn pa čisto da vidiš...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 20:43
Btw, kako Miškica?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 21:39
hvala na pitanju, sunčeko moje...danas sam ju dovela doma konačno.smile213sad još moramo čekati 2-3 mjeseca za operaciju...i onda opet ispočetkaCry al valjda bu onda konačno i to gotovo.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 21:56

hvala na pitanju, sunčeko moje...danas sam ju dovela doma konačno.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot90.gif" height="56" width="64" align="absmiddle" alt="smile213" />sad još moramo čekati 2-3 mjeseca za operaciju...i onda opet ispočetka[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" /> al valjda bu onda konačno i to gotovo.

ženice moja, sve će to biti više ok nego što misliš...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 22:17

probat ću sigurno...sutra sam u lumosu, ako sve bude po planu pa možda i njega uzmem[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

to znači da si u Zagrebu u neko vrijeme?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 22:33
sunčeko smile78

gogs, da...od 18 do 20 sigurnoWink 

zakaj pitaš?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 23:06
evo moje popodnevne smjene, obično sam jako samokritična ali u svoju bocu sam se zaljubila čim sam ju vidjela, dok je još bila prozirna i čekala je da je netko udomi...
ta ljubav je sa današnjim danom još i veća, nedam ju za sve novce ovoga svijeta
vezano za kutiju, hmmm, tu baš nisam expert ali valjalo je pokušati, prijašnji mi radovi na kutijama nisu baš bili nešto, za ovu mogu reći da mi je ispala iznad očekivanja mada se to baš ne vidi kad se slika...
i boca i kutija uopće nemaju takve čudne boje, no to smo ve sto puta rekli, blitz nas sve zezne, a ja nikako krenuti na satove fotografije!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.