SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 61> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a imaš vremena za kasnu kavicu????????????? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sunčeko,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Pogledala sam tvoje radove od prvog do zadnjeg ali baš sve je prekrasno
![]() Sve pohvale za tako lijepe radove i za tako puno radova baš si vrijedna
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Puno hvala Cleo, nastojim svakim danom nešto novo naučiti i primjeniti a sad koliko uspjevam to vi prosuđujete!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Jako lijepi radovi, uostalom kao i uvijek kod tebe. .prekrasno. .
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
joj zaboravih staviti veću sliku kutije...
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
rose ma to je na fotki mana, vidiš da se odmah hvali kak je sve pi pic...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
e sad,jel moras govorit da rad ima manju manu? uostalom to se ne vidi,prema tome....
![]() |
|
![]() |
|
bubo i meni ![]() a tebi hvala što si ju komentirala |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
boca je mrak!!
|
|
![]() |
|
thanx roža! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odličnooo!
![]() |
|
![]() |
|
evo moje popodnevne smjene, obično sam jako samokritična ali u svoju bocu sam se zaljubila čim sam ju vidjela, dok je još bila prozirna i čekala je da je netko udomi...
ta ljubav je sa današnjim danom još i veća, nedam ju za sve novce ovoga svijeta vezano za kutiju, hmmm, tu baš nisam expert ali valjalo je pokušati, prijašnji mi radovi na kutijama nisu baš bili nešto, za ovu mogu reći da mi je ispala iznad očekivanja mada se to baš ne vidi kad se slika... i boca i kutija uopće nemaju takve čudne boje, no to smo ve sto puta rekli, blitz nas sve zezne, a ja nikako krenuti na satove fotografije!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sunčeko
![]() gogs, da...od 18 do 20 sigurno
![]() zakaj pitaš?
|
|
![]() |
|
to znači da si u Zagrebu u neko vrijeme? |
|
![]() |
|
ženice moja, sve će to biti više ok nego što misliš... |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hvala na pitanju, sunčeko moje...danas sam ju dovela doma konačno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Btw, kako Miškica?
|
|
![]() |
|
Eeeeeeee da si bliže ja bi ti ga dala za probu, ovako si radije kupi malo pakiranje, košta cca. 80,00 kn pa čisto da vidiš... |
|
![]() |
|
probat ću sigurno...sutra sam u lumosu, ako sve bude po planu pa možda i njega uzmem
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |