Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boze,boze,koje divote,drga monna pa kad sve stignes napraviti?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joooj, jedva čekam!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Odavno sam izgubila riječi kojima bi Monnu komentirala.Ja samo dođem i slinim tu
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
bubi, strpi se...i tebe će čekati čestitka! |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja odsad odbijam komentirati tvoje radove...pa dobro ima li išta što ti ne znaš napravit....ma joj, totalno sam ljubomorna.......
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo završila sam još neke detalje za uskršnje čestitke:
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Nisam se ni do sada usudila, a sada tekar nebum...
Kad vidim ove tvoje minjake odmah me hvata želja, no do nove kuhinje i nove pečnice ću se morati strpiti Da mi ruke nebi bile prazne primila sam se kaširanja velikih pisanica (na balonima) i zdjelica, pa ću ih kad se posuše malko nakititi salveticama. |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
moj komentar je kratak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mona sve je predivno, ja ne znam od kuda bi ni počela a kamo pak da nešto tako uspijem napraviti kao onu policu iz bajke Alisa iz zemlje čudesa. Imaš zlatne ruke, to je predivan dar od rođenja. Vidim da od svačega napraviš fantaziju, puna si ideja....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Monna! Skidam kapu!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Spring, rose, bubamara..hvala
@ Perla, nemoj fimo peći u mikrovalki, mogu izbiti mjehurići pa to ne ispadne dobro, najbolje u pećnici!
|
|
![]() |
|
Baš mi je drago što ćeš i ti malo "mijesiti"
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Draga, ti si dama za moju košaru! Svestrana, maštovita....
Fimići su ti krasni! ![]() Malo pitanjce: da li si ikada pekla fimiće u mikrovalnoj? O tome sam negdje čitala, ali nisam nikada probala. Zeza me pečnica već par mjeseci, a sa perlicama sam tako knap da imam još za tu i tamo koje naušnice ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivnooooo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pre fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
pa pogledaj ovo, koje ludilo!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo monna, ponovno nešto novo i lijepo.
I da znaš da si me natjerala s onim patuljastim servisom da potražim fimo (znam da si ti radila sa nekom drugom masom) koji mi je drpio moj sin (on radi nekakve face i čovječuljke pa snima neku animaciju), kad tamo sve otvoreno i stvrdnuto, ma moći će se nešto napraviti, ali ću se namučiti dok ne omekša.
|
|
![]() |
|
Večeras sam napravila male vrečice za uskršnje čestitke, a što ću staviti u njih....pa naravno sjemenke!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koje ideje monna, pa ti si mi mrak!!! toliko kreativnosti u jednoj osobi, nevjerojatno!!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ormarić sa posuđem,
fantastično,osjećam se kao curica,ja bi tooooo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |