Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hippy...kaj kuham vino sutrekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ihaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ma jok, odgovorila mi je zatermosicu, gogs se pet, sam razmela..gipseke napravim do kraja tjednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
gogs, mislim da si negdje greskom pm napisala u chat :)
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bum ju pokupila ili bolje da ju ti meni doneseš skup s ostatkom gipsa.Mam ti je stan lakši kad sam tulike tega ondnesla
|
|
![]() |
|
a to, pa narafski d apostoje, jucer nakon gogsinog vina su dva svizca radila mi nered po stanu tak da sam ujutro morala pospremat
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
e jassi, bus naucila :)
vjerujem u vanzemaljce (pa nisu valjda bedasti zemljani jedini stanovnici svemira, no no), u djeda mraza (da da sto posto postoji, provjereno, pitaj klince), a kaj mislis da bi milka bila fina da ju ne radi svizac koji zamata cokoladu??? a a hoces reci da ne postoje...a a?
![]() |
|
![]() |
|
ok ja plavusa, kaj s tom trojcom..hehehe
|
|
![]() |
|
hippy, reci cu ti samo tri rijeci: djed mraz, vanzemaljci, svizac
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
joj curica...kakve ti svakakve bedastoće padaju na pamet....pa mi smo ti ozbiljne žemske ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj i nemoj,,,da si vidla kaj je jucer napravil diverziju na kupaonu i vesmasinu i lavabo........................................................................
|
|
![]() |
|
nisam ni sumnjala :)
|
|
![]() |
|
otprilike to tak zgleda i bez vina..hihihih
|
|
![]() |
|
lol, koke su pile kuhano vino :) LOL predobro :) vec si mogu zamisliti hippy kak razmislja o tome kak ideja nije losa i onda jassi i hippy pjevaju dok tonceki rasturaju stan :)
|
|
![]() |
|
e nini pa kad sam u pogonu od 05,30...hehehe..meni vec skoro i rucak
|
|
![]() |
|
sam da znas da sam dobila kuhanj vino..hehehehehehe
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
?!?!?! kaj je pala kakva cuga ![]() |
|
![]() |
|
jutro jassi, nazovem jutros hippy da joj kazem da su radionice otkazane a ona "e jassi mi je na drugoj liniji" 9 ujutro zeno :P pa ti si u pogonu od kad otvoris oci non stop :P
|
|
![]() |
|
gogs mila ostala ti je termosicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
DANK EDRAGA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neznam koliko vremena već pregledavam ove nove radove, vikend je bio izuzetno plodan, koliko izrezanih salvetica, ljubavi i uloženog truda, a proizašlo je tako puno lijepih i maštovitih radova, zaista svi zaslužuju pohvalu.
Cure, sve ste za 5.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |