Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 13:59
hippy...kaj kuham vino  sutrekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ihaaaaaaaaaaaaaaa...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 13:44
ma jok, odgovorila mi je zatermosicu, gogs se pet, sam razmela..gipseke napravim do kraja tjednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:00
gogs, mislim da si negdje greskom pm napisala u chat :)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 11:09
bum ju pokupila ili bolje da ju ti meni doneseš skup s ostatkom gipsa.Mam ti je stan lakši kad sam tulike tega ondnesla
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 10:03
a to, pa narafski d apostoje, jucer nakon gogsinog vina su dva svizca radila mi nered po stanu tak da sam ujutro morala posprematsmile96
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:59
e jassi, bus naucila :)

vjerujem u vanzemaljce (pa nisu valjda bedasti zemljani jedini stanovnici svemira, no no), u djeda mraza (da da sto posto postoji, provjereno, pitaj klince), a kaj mislis da bi milka bila fina da ju ne radi svizac koji zamata cokoladu??? a a hoces reci da ne postoje...a a? smile102 pa onda nema nikakvog razloga da ne povjerujem u to kak ste ti i hippy "ozbiljne zemske".
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:55
ok ja plavusa, kaj s tom trojcom..hehehe
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:53
hippy, reci cu ti samo tri rijeci: djed mraz, vanzemaljci, svizac smile188smile188smile188
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:50
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

lol, koke su pile kuhano vino :) LOL predobro :) vec si mogu zamisliti hippy kak razmislja o tome kak ideja nije losa i onda jassi i hippy pjevaju dok tonceki rasturaju stan :)

joj curica...kakve ti svakakve bedastoće padaju na pamet....pa mi smo ti ozbiljne žemske
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:48
joj i nemoj,,,da si vidla kaj je jucer napravil diverziju na kupaonu i vesmasinu i lavabo........................................................................
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:48
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

otprilike to tak zgleda i bez vina..hihihih

nisam ni sumnjala :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:45
otprilike to tak zgleda i bez vina..hihihih
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:42
lol, koke su pile kuhano vino :) LOL predobro :) vec si mogu zamisliti hippy kak razmislja o tome kak ideja nije losa i onda jassi i hippy pjevaju dok tonceki rasturaju stan :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:36
e nini pa kad sam u pogonu od 05,30...hehehe..meni vec skoro i rucak
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:35
sam da znas da sam dobila kuhanj vino..hehehehehehe
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:34
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

gogs mila ostala ti je termosicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

?!?!?! kaj je pala kakva cuga
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:27
jutro jassi, nazovem jutros hippy da joj kazem da su radionice otkazane a ona "e jassi mi je na drugoj liniji" 9 ujutro zeno :P pa ti si u pogonu od kad otvoris oci non stop :P
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:18
gogs mila ostala ti je termosicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:16
DANK EDRAGA
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 18:09
Neznam koliko vremena već pregledavam ove nove radove, vikend je bio izuzetno plodan, koliko izrezanih salvetica, ljubavi i uloženog truda, a proizašlo je tako puno lijepih i maštovitih radova, zaista svi zaslužuju pohvalu.
Cure, sve ste za 5.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,828 sekundi.