SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 61> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
odličnooo!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
thanx roža! |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
boca je mrak!!
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
bubo i meni ![]() a tebi hvala što si ju komentirala |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
e sad,jel moras govorit da rad ima manju manu? uostalom to se ne vidi,prema tome....
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
rose ma to je na fotki mana, vidiš da se odmah hvali kak je sve pi pic...
![]() |
||
![]() |
||
|
joj zaboravih staviti veću sliku kutije...
![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Jako lijepi radovi, uostalom kao i uvijek kod tebe. .prekrasno. .
![]() |
||
![]() |
||
|
Puno hvala Cleo, nastojim svakim danom nešto novo naučiti i primjeniti a sad koliko uspjevam to vi prosuđujete!
|
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Pogledala sam tvoje radove od prvog do zadnjeg ali baš sve je prekrasno
![]() Sve pohvale za tako lijepe radove i za tako puno radova baš si vrijedna
![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
sunčeko,
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
a imaš vremena za kasnu kavicu????????????? |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Sunčeko...vidim da se "faza 2K " nastavalja
![]() ![]() Totalno drugačija..neobična...posebna.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
krasnicko draga, boca je favorit svakako
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
prekrasna boca :) oblik, salveta - MRAK! :)
|
||
![]() |
||
|
hvala ti puno esmeraldice...baš mi je drago da ti se sviđaju moji radovi
|
||
![]() |
||
|
draga čini mi se da si se zeznula, nisam ja u zg niti ću ići, to je miškopiško pisala...
![]() |
||
![]() |
||
|
je hippyca i ja sam se odmah zapalila za nju!
|
||
![]() |
||
|
thanx Nina, to su dvije salvetice, uostalom vide se poznati motivi!!!
|
||
![]() |
||
|
slažem se koke! najljepša je na svijetu
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |