Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji stari i novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji stari i novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:18
ma prekrasno!! baš dobra ideja!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:15
Radovi su ti jednostavno da ti PREDIVNI,PREKRASNI,ODLICNI.........
smile141
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:02
Hvala bubamara!
Da od gipsaLOL
meni je super u životu
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 16:51
esmeralda jako lijepa kutija!!!
...što je ovo u donjem lijevom kutu, kao neki ornament??
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 16:25
Originalno poslano od člana saara saara napisao:

Ajme oduševljena sam. Prekrasno, prekrasno. Ove prve boce  i čaše...jesu li bojane iznutra? Sprejem ili bojom? Sve je divno

Čaše su bojane iznutra odnosno posprejane,to su mi bile prve čaše što sam radila, skužila sam  kada je već bilo gotovo da sam zeznula,ali nema veze i tako se ne pije iz njih.LOL Sada ih bojam izvana i isto se vidi bojaLOL
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 16:19

meni je super u životu
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 12:59
Ajme oduševljena sam. Prekrasno, prekrasno. Ove prve boce  i čaše...jesu li bojane iznutra? Sprejem ili bojom? Sve je divno
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 09:44
Hvala nera Embarrassed
meni je super u životu
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 13:37

Radovi su ti zbilja prekrasni!Odma se vidi da si prirodno nadarena za to.

Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 13:01
Budem,budem da i ja koristim slonovu kost za podlogu na većini  radova  boja je odličnaThumbs%20Up
meni je super u životu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 12:46
Originalno poslano od člana esmeralda esmeralda napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Esmeralda radovi nisu uopće početnički.
Sve mi je lijepo, a što se tiče lakova i ja te lakove koristim. A sada sam našla dućan gdje mi miješaju fasadeks koji mi je super, radim s njime već neko vrijeme i nemam nikakvih zamjerki a tegla od 0,75 ml košta samo 33,00 kune.

Hvala dragaTongue

Ovo ti je odlična ideja s miješanjem boja,ja sam već gledala te gotove boje,ali su dosta skupe s bzirom da trošim najviše bijele boje zbog podloge pa sam odustala,ali ovo miješanje je super idejasmile188Hvala!

Probaj si uzeti onu slonovu kost ili ivori nijansu. To ti je jako lijepa boja za podloge,nije skroz bijela ali je baš kao podloga lijepa. Pretpostavljam da u tim manjim kemo dućanima manje više svugdje miješaju...pokušaj vidjet ćeš da je super boja, ja sam se oduševila...
Tongue
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 08:52
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Sve mi je lijepo, a što se tiče lakova i ja te lakove koristim. A sada sam našla dućan gdje mi miješaju fasadeks koji mi je super, radim s njime već neko vrijeme i nemam nikakvih zamjerki a tegla od 0,75 ml košta samo 33,00 kune.

Hvala dragaTongue

Ovo ti je odlična ideja s miješanjem boja,ja sam već gledala te gotove boje,ali su dosta skupe s bzirom da trošim najviše bijele boje zbog podloge pa sam odustala,ali ovo miješanje je super idejasmile188Hvala!
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 00:19
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Esmeralda, gdje si bila do sada??????? Prekrasno, ne znam što mi je ljepše. smile73
Tu sam ti ja negdje, samo ne stignem baš puno raditi te stvarčiceTongue
ali drago mi je da su ti lijepi moji radovismile78
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 00:08
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Esmeralda boce su ti super maštovite...Super radovi, svaka ćast, daj nam još , još, još

Hvala,hvala! Drago mi je da su ti lijpi radoviEmbarrassed

Bude još Tongue
meni je super u životu
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 23:22
Esmeralda, gdje si bila do sada??????? Prekrasno, ne znam što mi je ljepše. smile73
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 21:56
Esmeralda boce su ti super maštovite...Super radovi, svaka ćast, daj nam još , još, još
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 14:20
Hvala Ninochka i ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila.
meni je super u životu
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 12:55
esmeralda, radovi su ti jako lijepi, a u vrijedjanje se zaista nemam namjeru upustati. nisi ih pokazala na topicu u koji zalazim jedino (bila sam u jos jednom dijelu trazeci savjet u vezi orhideje te biljaka koje ne trebaju puno svjetla).

sve sto cu reci - moderatori su tu da pruzaju primjer!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 10:06

Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:27

monna drago mi je da ti sviđaju moji radoviTongue

a pečat sam napravila od mase za modeliranje i obojila,imala sam i ja te crvene štapiće, jer sam dobila uz taj pečatić,a sada ne znam gdje se to može kupiti pa sam probala ovako i dobro je ispalo nema nekakve velike razlikeLOL
meni je super u životu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.