SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 61> |
Korisnik | ||||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bravo Sunce, prekrasna boca, lijepo uklopljene boje sa cvijetom, super.
Meni su inače boce favorit za rad, a ovdje ima stvarno lijepih, ne zna čovjk koja je ljepša. Ova tvoja se i po obliku izdvaja.
![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
Loptica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 5 |
|||
Verovala ili ne, ja sam pregledala svih 39 strana i sve tvoje radove... :)
Neki mi se svidjaju vishe neki manje, ali su zaista svi uradjeni apsolutno fantastichno (ostalo je stvar ukusa i toga koliko se nekom dopada neki motiv ili ne) ![]() Izuzetno si kreativna, shto je zaista lepo videti, posebno mi se dopadaju Bozicni ukrasi... :) No, da ne hvalim previshe, imam jedno pitanje. Naime, ja planiram da pochnem da se bavim izradom nakita od perli, zice, fima i sl stvari, pa me zanima imash li mozda neki blog, ili neki drugi forum gde se moze videti josh slika nakita. :) To je cisto iz radoznalosti, a pravo pitanje se odnosi na ovu poslednju kutijicu. Naime, ja bih neshto slichno pravila za svoj nakit, pa me zanima da li si ovo samo ukrashavala postojecu kutijicu, ili si je pravila i od kog materijala i kojom tehnikom? Ako i neko drugi moze da mi pomogne, bila bih vam zahvalna. :) Josh jednom sve pohvale, i samo radi. Ovo je apsolutno fantastichno! ![]() |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
hvala dorice
![]() |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
hvala ti puno loptice na komplimentima, najjednostavnije ti je nači na netu nešto o nakitu, nisam na nijednom forumu za nakit ali ga zaista ima puno i svugdje...sad sam na poslu pa te ne mogu uputiti gdje sve ići ali ja ne radim fimo pa o tome apsolutno ništa neznam.
vezano za kutiju, kutija je kupljena u tom obliku i od kartona je a na njoj sam radila decoupage sa 2komponentnim lakom...
neznam da li te zanima gdje kupiti materijal ili čisto slike za ideju?
|
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
pa nju sam i pitala kad je već bila na tvojoj stranici, a kud se ti guraš. Znam da ti guza neće vidjeti puta tako skoro, ali nismo ti mi na kraju svijeta. Rado bi da tu svoju starku dovučeš na kavu. Još malo pa će zasjati sunčeko i onda Sunčeko u Zabreg a ha. A kako ti se to sviđa???? |
||||
![]() |
||||
Loptica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 5 |
|||
Sajtova za nakit sam nashla i previhe... :)
Ali hvala na ponudi svakako... Volela bih naci neko uputstvo kako napraviti takve kutijice raznih oblika i velichina, za ukrashavanje cemo lako.... :) Ne znam da li bi mogle da se naprave paper mache tehnikom, koliko bi to bilo komplikovano, i na kraju krajeva, kako bi ispalo... :) |
||||
![]() |
||||
|||
joj joj, cccc, baš si neka...i da znaš trebala sam doći u zg na rembrantovu izložbu grafika ali nikako se odlučiti a btw mi uletila vicenza i hobby sajam pa ću ipak iskoristiti jockera za vicenzu
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
e upravo zbog toga što ni mi neznamo, kupujemo gotove i čekamo nekoga, kao što si ti, da krene s tim pa nam možda ti budeš dobavljać
![]() |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
hej gogs...za kasnu kavicu nemam vremena, na žalost...zbog ovakvog vremena dolazim vlakom, ne da mi se kasno voziti po kiši i noći...vlak mi ide u 20.15, a na radionici sam do 20 h...nemam kod sebe sada raspored radionica na koje sam se prijavila, al ima ih u sljedećih mjesec dana 4 na koje ću ići (ako sve bude po planu)...nadam se da ćemo popiti kavu bar jednom od ta 4 puta
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Apsolutno dogovoreno! :) Znam da sam malo fulala temu, ali shta cete, gledjte na ovo moje kao na potencijalni repromaterijal za decoupage... :) Bice veze i s tim, ako ikad provalim kako da uradim, jer sam se sa tehnikama slikanja posvadjala odavno, a ovo mi deluje jako interesantno, pa ce kutijice verovatno biti tako ukrashene... :P I... Posle par sati guglanja i shetanja po kuci kao lav u kavezu, pronashla sam par stvarchica koje bi se mogle iskoristiti kao kalupi, i par tutorijala kako napraviti skoro pa neku kashastu smesu slichnu glini pomenutom tehnikom. Ako budem imala hrabrosti, nocas cu potopiti novine, sutra maznem muzu lepak, pa cu da vajam, mada za prvu priliku, moglo bi se probati i sa brashnom. Ako to bude ichemu, postacu vam neku slichicu, pa mozda i budem dobavljach... :) Jedini je problem, shto verujem da ovakva "glina" ne moze da se shmirgla, pa podloga nece biti idealno ravna (jel to neki problem za decoupage?) |
||||
![]() |
||||
|||
pa bilo bi bolje da je glađa ali dovraga ako budeš povoljna možda nekog i neravno bude interesiralo...
mislim da ti sa brašnom baš nije nepto dugotrajno...vlaga, kuhanje, vremenski uvjeri s vremenom utjeću na to.
|
||||
![]() |
||||
|||
Ma da, sve sam ja to prouchila... :)
Sa brashnom bi se brzo ubudjalo verovatno, no onako, jedan komad za probu... ;) Moze se i baciti posle... Naime, do malopre sam cepkala novine, i iscepkala svega dva lista (uzasno smoooor)... I nashla sam da se moze smirglati... :)) Sunce, koliko placash kutijice, da vidim isplati li se muka? |
||||
![]() |
||||
|||
pojednostavnit ću ti i reči da posjetiš www.hobbyart-chemaco.hr da ti sad ne objašnjavam veličine pojedinih, dobit ću otkaz
![]() |
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
ajde kad vidiš s tim rasporedom javi |
||||
![]() |
||||
|||
sunčeko, kakav sajam haloooooooooo, a što se tiče stričeka Rembranta pa to još trajeeeeeeee
|
||||
![]() |
||||
|||
Hvala! Sajt je sjajan!!! ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
nema beda, stojim na usluzi!
|
||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
ljube,svakim radom, u svakom pogledu ti mene sve vise fasciniras...boca je mrak,kutijica preljepa..a slusaj sad,sinoc sortiram salvete curama,i trazim sto bi tebi mogla poslat,a da nisam vec vidjela kod tebe..između ostalog spremin ovu salvetu sa boce,i kontam si nju sigurno nemas..aha,kako ne.btw. kupila san nesto novih salvetica,sutra stavljan sliku pa saljen sve skupa.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Evo jučerašnjeg gušta...
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|||
![]() |
||||
meni je super u životu
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |