SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 61> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo....ti si vidim bacila fokus na sliku, a meni je flaša
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hvala ti Esmeralda, rađen je sa rižinim i naravno sa bojicama...
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
a joj, da razjasnim, slika je ustvari kalup a boca je sa rižinim!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga pet sjedni
|
|
![]() |
|
cmok, hvala učiteljice...
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jucer sam ti poslala paket
|
|
![]() |
|
Aaaaaaa, jupi!
Javi na pm br. tekućeg i koliko milijuna želiš
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sunce, rijetko viđam ovakve boje na radovima, baš su mi lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne mogu se odlučiti jel mi ljepša flaša ili slikica....pa nek bude oboje najljepše |
|
![]() |
|
hvala Monna, s obzirom da cijenim tvoje radove, tvoj mi komplimenti zaista puno znači!
|
|
![]() |
|
ocu robnu razmjenu...hehehe necu pare, ocu uradak
|
|
![]() |
|
ma ljubim te, reci od prilike što ti se sviđa pa čemo nešto napraviti...
|
|
![]() |
|
necu ti nista reci, dovoljno me znas....hehehe..iznenadi meeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasno draga,nemam rijeci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sviđa ti se....supeeeeeeeeeer si vidjela pm?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
i meni su jednako lijepe i flasa i slika, a i boje su prekrasne
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
flaša mi je predivna. . .
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure, upravo sam se vratila od zubara, ostala sam bez jednog zubaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tugi sam baš...
ali bitno da ne boli više, sad sam krezo hi hi hi, ma zezam se ostala sam bez 6-ice |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
A sada na posao da ne misliš na zub..............pa nas obraduj novim radovima, ha ha
Boca je prekrasna, zapravo je i kutijica savršena ali je ostala u sjeni boce ...
Želim ti brzi oporavak...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |