Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 52> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moj komentar je kratak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Nisam se ni do sada usudila, a sada tekar nebum...
Kad vidim ove tvoje minjake odmah me hvata želja, no do nove kuhinje i nove pečnice ću se morati strpiti Da mi ruke nebi bile prazne primila sam se kaširanja velikih pisanica (na balonima) i zdjelica, pa ću ih kad se posuše malko nakititi salveticama. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo završila sam još neke detalje za uskršnje čestitke:
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja odsad odbijam komentirati tvoje radove...pa dobro ima li išta što ti ne znaš napravit....ma joj, totalno sam ljubomorna.......
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
bubi, strpi se...i tebe će čekati čestitka! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Odavno sam izgubila riječi kojima bi Monnu komentirala.Ja samo dođem i slinim tu
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joooj, jedva čekam!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boze,boze,koje divote,drga monna pa kad sve stignes napraviti?
|
|
![]() |
|
Kad uhvatim malo vremena, obično navečer...
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve je predivno i bajkovito
![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
I ovo sam sinoć napravila: Valentin srce oblikovano srce od dass mase, osušeno i dovršeno salvetom i ružicama...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivno.....
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekrasno je srce
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga jako lijepo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nemam riječi....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Also dakle mona .....
Ne mogu vjerovati da sve to uspiješ napravit...samo mogu konstatirati da ja zaista imam dvije lijeve ruke!!!
Tako si osvježila forum svojim radovima, jer su prelijepi, samo tvoji i posebni....
Svi komplimenti...
|
|
![]() |
|
Hvala cure na pohvalama, also, tek se zahuktavam
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
draga monić,jako lijepo!!! |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
kažeš da se zahuktavaš, radovi za diviti se, a šta će tek biti dalje ti bi trebala otvoriti neke tečajeve da nadarenima preneseš svoje ideje i znanje, dobro i ovo šta dijeliš s nama može se smatrati tvojim tečajem.
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Monna, na ove tvoje radove jednostavno nemam riječi. .divim ti se. .predivno. .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |