Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 113> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf, i mene su iznervirali...žao mi je samo što vori nije onog danca fakat zveknuo u glavu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Izgubili smo utakmicu!
![]() Suci su varali!Šmrc........! |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ajde, barem netko nešto pametno radi, nastavi dalje
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kaj ste mi napravile? Skoro mi ručak zagorio, a ja u podrumu tackam sa akrilnim bojama i lakom za raspucavanje!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
opaaaaaaaaaaa miki
![]() |
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Tu sam........s poslom me tlače ko malog kmeta, a i dragi se vratio s puta
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
gortyna i gogs..puse museeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
trebalo nam malo više vremena da se skuliramo ali danas je ok
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
malo frljas, ali si tu
a di su druge?
ljece glavobolju ili?
![]() bas je super kaj se mozete tako druziti
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
malo frfljammmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
![]() |
|
ok ajmo prebrojavanje ko je ziv od jucerasnjeg tuluma
1. kraljica podloga jassi- ziva s velkom glavom i baritonom
2. mativa Hippy....di siiiiiiiiiiiiii
3.djeva s macem Ninochka.....di siiiiiiiiiiiiiiii
4. predraga Gogs....si zivaaaaaaaaaaaaa
5. Nova u skvadri Alma...di siiiiiiiiiiiiiiiiii
dakle moja ocjena tuluma decoupaga je cista petica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dosle salvete mila...hvala
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehehe ak se sad uputis afionom si do navecer kod mene
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
ja bi došla, ali sam dalekoooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
i tak ja imam cure danas na vinceki...kaj bu jos ko dosel, da vidim.......ajmo malo chatatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
administrator ima nick administrator
lijepo sam rekla da ničije vrijeđanje ne opravdavam i nikoga ne štitim i da mi se javi gdje je to vrijeđanje da ga obrišem
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
koji nick koristi adminstrator koji moze brisati korisnicke racune? zelim i inzistiram da se obrise i moj korisnicki racun i moj topic. hvala!
iris, dvostruka pravila su jako lijep nacin zastite interesa moderatora koji pod krinkom moderatorstva mogu vrijedjati koga se sjete. takvi bi moderatori odmah trebali biti degradirani u obicnog korisnika jer oni trebaju sluziti kao primjer.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dori mislim da će shvatiti oni kojima je to upućeno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |