SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 61> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Dorice...nisam ipak uspjela niš napraviti, ali sam se zato odmorila sve u 16-u!
I sad sam već na poslu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Sunčice, prijavila sam se za izlet. Sebe, kćer (mala je umjetnica) i mamu (i ona mrlja po kutijama i platnima i svemu ostalome. Zamisli, ćopila zadnja 3 mjesta. Nadam se da ću zaista i uspjet otić. Pa ćemo se dogovoriti za prepoznavanje (možda da svaka uzme neki svoj rad
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Aaaaaaaaaaa bravo, ja na žalost svoh sina ne mogu uzeti jer bi poludio u busu do tamo, naoružaj se strpljenjem i ugodnim cipelama...ja uzimam fotić mada ne daju baš slikati na sajmu ali zato imamo cijelu Vicenzu koja je prekrasna za vidjeti.
Baš mi je drago da si uspjela uletiti!
I hvala na komplimentima, ne zaostaješ zamnom ni malo ali to je vjerojatno zbog riječke vode i istog imena hi hi hi
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sretan put i "popalite" ideje pa stavite na forum da se svi naslađujemo
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sunašce ne znam dali si vidjela već nešto ovakvo, ali kad mi je prijateljica pokazala, odmah sam pomislila na tebe, kako ti svašta radiš, htjela sam ti pokazati,
Bočice omotane najobičnijom špagom, zaljepljenom i ofarbana temperama. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ja ti gogsice ko pravi paparazzo slikam potajice, bila sam stavila slike od božićnog na nekon božićnj temi, ali ju više ne mogu nači...bilo je jako fora |
|
![]() |
|
aaaa simpa ideja, to ću tetama u vrtiću dati kao prijedlog da rade s dijecom, to bi im moglo biti zanimljivo |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš dobro, jer jednu je uz maminu pomoć skoro sam napravio klinac koji ima 5 godina, tako da je to baš za vrtićare-.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Eeeee, vidiš kakov nos iman, trebala san biti pedagog a ne knjigovođa... |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
S kakvim si bojama prefarbala onaj okvir? Super su i okvir i flaša...baš si majstor!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
hvala ti dada, radim isključivo sa akrilnim bojama |
|
![]() |
|
Danaska je va mom kraje vela fešta, maškarana povorka po halubje pasiva celi dan a pušni tanci će se tancat do jutra.
Motivirana maškaram i maškaranom povorkom nastao je moj slijedeći rad... ![]() i malo mojih jajčića koje se suše na romobilu sina moga ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A zašto ti nisi u maškaranoj povorci, ulovila te inspiracija?
|
|
![]() |
|
ja sam fotograf, uvijek bila i biti ću, ni na jednoj slici me nikad nema, uvijek sam angažirana za fotke, bili su moji u vrtićkoj povorcni i MM i F. bili su jaje na oko...nisu nešto ove godine ali bitno je da su prisutni... A inspiracija je došla još jučer a danas je dovršena.. Kako na Otoku? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na otoku kao i obično u zimi, bio lijepi dan, ali hladan
Nego kad si već tu, da te nešto pitam,
kad zas... rad na platnu, već zalijepiš salvetu, pa ti se ne sviđa, ona to platno lijepo baciš ili se nešto da spasiti?
|
|
![]() |
|
čuj, ako se rado o salveti slobodno prefarbaj cijelu površinu u neku novu podlogu, dogodilo mi se to jednom, mogu ti staviti slike prije i poslije ako te zanima ishod! |
|
![]() |
|
Znači prefarbam sve i preko salvete, i idem isponova?
|
|
![]() |
|
tako je, znači u stanju u kakvom je sada samo ju prefarbaš i počneš iz početka... |
|
![]() |
|
Thanks, znaš žao mi je platna iako je to ono malo 10x10
|
|
![]() |
|
ma nema na čemu, znam da ti ih je žao...vjeruj mi bilo bi ti žao i da radiš na laminatu, meni je žao uvijek kad ne ispadne kao što sam očekivala... probaj, pa javi kako je bilo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |