Stefanotis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša stefanotis ti je prekrasan.Želim ti da živi puno,puno godina i da te uveseljava svojim cvjetovima.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da to sam i mislila, ućivat ću u njegovim cvjetovima, jer zaista je predivan, a onda će u dvorište, do slijedeće jeseni, odnosno zime.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Tacno je da preko zime treba da budu na nesto hladnijem ali ni ja ga se ne bih odrekla dok je u ovakvom cvatu i mirisu, moj je imao srece da je cvetao tek preko leta. Samo sam primetila da mi je jednom odbacio sve cvetove kada sam ga prebacila iz hladnog u dosta toplo, da bi mi bio u vidokrugu, zato tu je i tu neka ti ostane dok cveta a posle u vrt.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivan pogled,i ovaj cvijetni kutak u kući i onaj zeleniš napolju...Predivnoo!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da to je upravo i kod mene taj problem, pa ako tvoj živi na malo većoj temperaturi, valjda će i mojemu biti dobro.
Ovakav je pogled, vidiš gdje mi je cvijeće. Ovo je slikano iz kuhinje, tako da kad kuham ili bilo što radim gledam u cvijeće i to je to.
Hladnije je jedino na prozoru spavaće sobe, ali onda ga praktički ne vidim.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Triša oni vole hladnije prostorije,kao i kaktusi i gardenija,bar nekih 15stepeni,ali i moj je u toplom,na nekih 20-25 stepeni,jer nemam gdje drugo da ga stavim.U kuci mi je centralno tako da je svugdje toplo.Mogla bih u prizemlje, dole se ne grije,ali opet ako ga stavim dole,necu ga gledati svaki dan...
![]() |
|
![]() |
|
Jutros kad sam se probudila najprije mi je oko palo na njega, jer ga iz kreveta vidim u hodniku, zaista je veličanstvena biljka. Dali će mu biti pretoplo na oko 20 do 22 stupnja.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Prekrasan ti je stephanotis i dugooooo u njemu uživala i mnogoooooo novih cvjetića da bude.Imam ga i ja i takođe mu nisam mogla odoliti jer stvarno je prelijep |
|
![]() |
|
alisa drago mi je da tako misliš, iako volim uzgojiti biljkicu iz sjemenke ili iz reznice, no ipak mi je zadovoljstvo kad si za svoju dušu kupim ovako nešto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ovaj dio posta kao da sam ja pisala... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, ma nisam joj mogla odoljeti kada sam je vidjela u punom cvatu , vrtila sam se vrtila oko nje, a kako sam danas nešto radila i zaradila, cijena od 90,00 bila mi je malo velika, ali jednostavno sam si rekla, pa zašto ne. I evo tu je i sretna sam.
Hvala vam na tome što se veselite zajedno samnom, iako nije moja zasluga, jer ja uvijek rečem najlakše je otići u dućan i kupiti, no ipak netko bi kupio majicu, torbu, cipele, a ja cvijet koji sigurno ne košta kao neki takav komad garderobe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
WoW..bas lijep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Triša prelijep je dugo se stobom družio i kuću ti krasio
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Triša koliko ste ju platili, prekrasna je?
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Triša divan je, znači nisi mu odolila
![]() |
|
![]() |
|
Predivan je Triša,nek ti bude jep dugoooo godina...Moj stefanotis se oporavlja od onih šokova toplo-hladno,kada nismo imali grijanja..Izgubio je dosta listova,ali od kada je na prozoru dobro se drži....
|
|
![]() |
|
Još je puna pupoljaka, nisu se otvorili cvjetićii, ali izgleda da će brzo
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Danas sam kupila ovu predivnu biljku, vidim da baš nema puno o njoj, pa sam mislila da bi mi mogli malo više napisati o njoj.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Sorry,izgleda da sam našla te peteljke(ako je to to)
![]() |
|
![]() |
|
Imam i ja ovu lijepu biljčicu,pa me zanima ovo u vezi peteljki precvalih cvjetova.Kod ovog mog peteljke same otpadnu,jeli to u redu?
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |