SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 61> |
Korisnik | ||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kako uđeš u slike članova ???? |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
jeste li se sanjkali, čujem na vijestima da vas zatrpao snijeg.A što se tiče dijalekta, ma da mi te samo čuti uživo
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ha ha ha neznam da li je u ekspanziji knjigovodstveni posao ili knjigovođe trebaju ispušni ventil, i jassi radi u knjigovodstvu, ha ha ha |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ovo je too much! doduše nemam kratku kosu, imaš me u vidljivima u slikama članova pa me možeš škicnuti...možda se poznajemo |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
interesantno većina nas kolko sam shvatila na forumu se bavi ovim zanimanjem
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
a velika je ima 9, ali tak je od uvijek
|
||
![]() |
||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
|
Samo mi nemoj reć da radiš u knjigovodstvu?! Jer ako je tako onda se isto zovemo, iz istog smo grada i isto nam je zanimanje i hobby. Da nemaš možda i kratku kosu???
|
||
![]() |
||
|
a joooj on ti od svog 6-og mjeseca mora drmnuti 12 sati sna, obično to bude 10 po noći a dva popodne, no nije pravilo zna često vikendom leći u 21 i ne dignut se do 09:30, jedino što je uvijek tužan jer ne uspije vidjeti niti jedan crtani. koliko ima tvoja princeza? |
||
![]() |
||
|
ajme blago tebi,tvoje dijete tako dugo spava,moja je ranoranioc strašno,a zanimljivo cijeli tjedan govori jedva čekam vikend da se naspavam a onda se vikendom digne da ranije nemože
|
||
![]() |
||
|
hvala ti ančice na komplimentima, evo da se još malo pohvalim...kod nas pada snijeeeeeeeeeeeeeeeeeg, jedva čekam da mi se f. probudi |
||
![]() |
||
|
e ovo sa maškaronima ti je super,a još mi je bolje ovo kako si ti napisala tekst po domaće
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
ma nema na čemu, znam da ti ih je žao...vjeruj mi bilo bi ti žao i da radiš na laminatu, meni je žao uvijek kad ne ispadne kao što sam očekivala... probaj, pa javi kako je bilo. |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Thanks, znaš žao mi je platna iako je to ono malo 10x10
|
||
![]() |
||
|
tako je, znači u stanju u kakvom je sada samo ju prefarbaš i počneš iz početka... |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Znači prefarbam sve i preko salvete, i idem isponova?
|
||
![]() |
||
|
čuj, ako se rado o salveti slobodno prefarbaj cijelu površinu u neku novu podlogu, dogodilo mi se to jednom, mogu ti staviti slike prije i poslije ako te zanima ishod! |
||
![]() |
||
|
Na otoku kao i obično u zimi, bio lijepi dan, ali hladan
Nego kad si već tu, da te nešto pitam,
kad zas... rad na platnu, već zalijepiš salvetu, pa ti se ne sviđa, ona to platno lijepo baciš ili se nešto da spasiti?
|
||
![]() |
||
|
ja sam fotograf, uvijek bila i biti ću, ni na jednoj slici me nikad nema, uvijek sam angažirana za fotke, bili su moji u vrtićkoj povorcni i MM i F. bili su jaje na oko...nisu nešto ove godine ali bitno je da su prisutni... A inspiracija je došla još jučer a danas je dovršena.. Kako na Otoku? |
||
![]() |
||
|
A zašto ti nisi u maškaranoj povorci, ulovila te inspiracija?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |