Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 16:06
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

Samo mi nemoj reć da radiš u knjigovodstvu?! Jer ako je tako onda se isto zovemo, iz istog smo grada i isto nam je zanimanje i hobby. Da nemaš možda i kratku kosu???

ovo je too much!
doduše nemam kratku kosu, imaš me u vidljivima u slikama članova pa me možeš škicnuti...možda se poznajemo

kako uđeš u slike članova ????
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 15:48
jeste li se sanjkali, čujem na vijestima da vas zatrpao snijeg.A što se tiče dijalekta, ma da mi te samo čuti uživo    
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 11:09
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

Samo mi nemoj reć da radiš u knjigovodstvu?! Jer ako je tako onda se isto zovemo, iz istog smo grada i isto nam je zanimanje i hobby. Da nemaš možda i kratku kosu???

interesantno većina nas kolko sam shvatila na forumu se bavi ovim zanimanjem

ha ha ha neznam da li je u ekspanziji knjigovodstveni posao ili knjigovođe trebaju ispušni ventil, i jassi radi u knjigovodstvu, ha ha ha
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 11:08

ovo je too much!
doduše nemam kratku kosu, imaš me u vidljivima u slikama članova pa me možeš škicnuti...možda se poznajemo
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 10:45

interesantno većina nas kolko sam shvatila na forumu se bavi ovim zanimanjem
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 10:44
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

ajme blago tebi,tvoje dijete tako dugo spava,moja je ranoranioc strašno,a zanimljivo cijeli tjedan govori jedva čekam vikend da se naspavam a onda se vikendom digne da ranije nemože

a joooj on ti od svog 6-og mjeseca mora drmnuti 12 sati sna, obično to bude 10 po noći a dva popodne, no nije pravilo zna često vikendom leći u 21 i ne dignut se do 09:30, jedino što je uvijek tužan jer ne uspije vidjeti niti jedan crtani.
koliko ima tvoja princeza?

a velika je ima 9, ali tak je od uvijek
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 09:45
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 09:34

ajme blago tebi,tvoje dijete tako dugo spava,moja je ranoranioc strašno,a zanimljivo cijeli tjedan govori jedva čekam vikend da se naspavam a onda se vikendom digne da ranije nemože

a joooj on ti od svog 6-og mjeseca mora drmnuti 12 sati sna, obično to bude 10 po noći a dva popodne, no nije pravilo zna često vikendom leći u 21 i ne dignut se do 09:30, jedino što je uvijek tužan jer ne uspije vidjeti niti jedan crtani.
koliko ima tvoja princeza?
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 09:31
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 08:52

e ovo sa maškaronima ti je super,a još mi je bolje ovo kako si ti napisala tekst po domaće

hvala ti ančice na komplimentima, evo da se još malo pohvalim...kod nas pada snijeeeeeeeeeeeeeeeeeg, jedva čekam da mi se f. probudi
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 22:17
e ovo sa maškaronima ti je super,a još mi je bolje ovo kako si ti napisala tekst po domaće
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:54
odlično!!!! smile141
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:51
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Thanks, znaš žao mi je platna iako je to ono malo 10x10

ma nema na čemu, znam da ti ih je žao...vjeruj mi bilo bi ti žao i da radiš na laminatu, meni je žao uvijek kad ne ispadne kao što sam očekivala...
probaj, pa javi kako je bilo.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:30
Thanks, znaš žao mi je platna iako je to ono malo 10x10
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:28

Znači prefarbam sve i preko salvete, i idem isponova?

tako je, znači u stanju u kakvom je sada samo ju prefarbaš i počneš iz početka...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:24
Znači prefarbam sve i preko salvete, i idem isponova?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:22

Na otoku kao i obično u zimi, bio lijepi dan, ali hladan

Nego kad si već tu, da te nešto pitam,

kad zas... rad na platnu, već zalijepiš salvetu, pa ti se ne sviđa, ona to platno lijepo baciš ili se nešto da spasiti?

čuj, ako se rado o salveti slobodno prefarbaj cijelu površinu u neku novu podlogu, dogodilo mi se to jednom, mogu ti staviti slike prije i poslije ako te zanima ishod!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:20
Na otoku kao i obično u zimi, bio lijepi dan, ali hladan

Nego kad si već tu, da te nešto pitam,
kad zas... rad na platnu, već zalijepiš salvetu, pa ti se ne sviđa, ona to platno lijepo baciš ili se nešto da spasiti?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:17

A zašto ti nisi u maškaranoj povorci, ulovila te inspiracija?

ja sam fotograf, uvijek bila i biti ću, ni na jednoj slici me nikad nema, uvijek sam angažirana za fotke, bili su moji u vrtićkoj povorcni i MM i F. bili su jaje na oko...nisu nešto ove godine ali bitno je da su prisutni...
A inspiracija je došla još jučer a danas je dovršena..
Kako na Otoku?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:14
A zašto ti nisi u maškaranoj povorci, ulovila te inspiracija?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.