SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 61> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
odlično!!!!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
e ovo sa maškaronima ti je super,a još mi je bolje ovo kako si ti napisala tekst po domaće
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
hvala ti ančice na komplimentima, evo da se još malo pohvalim...kod nas pada snijeeeeeeeeeeeeeeeeeg, jedva čekam da mi se f. probudi |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajme blago tebi,tvoje dijete tako dugo spava,moja je ranoranioc strašno,a zanimljivo cijeli tjedan govori jedva čekam vikend da se naspavam a onda se vikendom digne da ranije nemože
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
a joooj on ti od svog 6-og mjeseca mora drmnuti 12 sati sna, obično to bude 10 po noći a dva popodne, no nije pravilo zna često vikendom leći u 21 i ne dignut se do 09:30, jedino što je uvijek tužan jer ne uspije vidjeti niti jedan crtani. koliko ima tvoja princeza? |
||
![]() |
||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
|
Samo mi nemoj reć da radiš u knjigovodstvu?! Jer ako je tako onda se isto zovemo, iz istog smo grada i isto nam je zanimanje i hobby. Da nemaš možda i kratku kosu???
|
||
![]() |
||
|
a velika je ima 9, ali tak je od uvijek
|
||
![]() |
||
|
interesantno većina nas kolko sam shvatila na forumu se bavi ovim zanimanjem
|
||
![]() |
||
|
ovo je too much! doduše nemam kratku kosu, imaš me u vidljivima u slikama članova pa me možeš škicnuti...možda se poznajemo |
||
![]() |
||
|
ha ha ha neznam da li je u ekspanziji knjigovodstveni posao ili knjigovođe trebaju ispušni ventil, i jassi radi u knjigovodstvu, ha ha ha |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
jeste li se sanjkali, čujem na vijestima da vas zatrpao snijeg.A što se tiče dijalekta, ma da mi te samo čuti uživo
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
kako uđeš u slike članova ???? |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
Gogs još malo moraš pričekati....vidit ćeš ih kad budeš imala 500 postova
|
||
![]() |
||
|
Ajme, to ni ja nisam znala...fora |
||
![]() |
||
|
ma niš od snijega, tresla se brda a ono čorak, sve se otopilo i pada kiša...bljak a vezano za domaći, ma nisam ti ja baš neka čakavica, ja sam ti odgojena kao štokavica, mada znam i domaći i dalmatinski i istrijanski i bla bla bla, di me staviš dočekam se na nogama... ![]() |
||
![]() |
||
|
fala na informaciji, nisam imala pojma jer sam dibidus za takve stvari ali kad se već o tome pričalo - vidla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu |
||
![]() |
||
|
a kaj je s zagorcima haaaaaaaaaaaaa |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
sunce maskar ei jaja su ti super, glasam z amaskare
|
||
![]() |
||
|
hvala Jassi, bit ću kratka jer sam i ja došla na red...trbušna viroza, bljak...nadam se da je s ovim došao kraj našim siječanjskim problemima |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga skoro su mi promakla jajca i maskare,tek sad vidjela,prekrasno sve,kao i uvijek..ajde nam ozdravi sta prije,i neka vas vise pusti na miru ta odvratna viroza..
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |