Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 48> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma super su ovi crveni rubovi, kao da su izrezani onim cik-cak škarama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Novi stan je nadam se veći, da bi ti stale sve tvoje mezimice?
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Što stan, tebi treba barem jedan omanji dvorac da to sve smjestiš! Zaista zavidna kolekcija sukulenata. Na biljku nalik tvojoj novoj prekrasnici sam jednom naletjela u svojim putešestvijama po netu i osjetila laganu omaglicu. |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
@Trisa..i mene je strasno privukao taj dio cvijeta!! ![]() @Tija,jest-veci je...srecom ![]() ![]() @Nana... ![]() ![]() ![]() ![]() A idem odmah pogledati pod tim imenom..!!! Hvala!!! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Evo sad kad sam ih razbacala po Forumu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jako lijep Stephanotis,s prelijepim mirisom!! ![]() ![]() ![]() ![]() Pelcer od sarenog klorofita sam dobila od moje prijateljice Angelice ![]() ![]() Ovaj Suculent sam kupila jucer...malo sam pretrazila po netu ali nisam mu jos uvijek pronasla ime: ![]() ![]() I njega sam presadila...stigao je i za San Rema i nadam se da ce prezivjeti: ![]() Prelijepe boje Primule: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ove prelijepe Violette danas su bile na snizenju..nisam im mogla odoljeti,iako razlika u cijeni i nije bila velika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh sad mislim da je vakat da malo " zakocim" s kupovinom ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ohoho nije samo stefanotis ima toga još. Jaglac plavi je po mom ukusu, sukulenti bih ti odmah "oduzela" da sam bliže, ajde dobro maćuhice sam i ja kupila pa neću na njih u napad.
![]() Nemoj prestat kupovati, veselimo se skupa s tobom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo Trisa poslusala sam te
![]() ![]() ![]() ![]() Da Vam predstavim biljku za koju mi je "zapelo oko" ![]() Ficus Ginseng: ![]() ![]() ![]() ![]() Slike su malo losijeg kvaliteta jer nam je losa svjetlost napolju-pada kisa cijeli dan!! Inace sam je trazila ovdje i nisam pronasla nista o njoj... |
|
|
![]() |
|
Izvinite,ubacila sam 2 iste slike...eto sto netreba raditi vise stvari u isto vrijeme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ovdje se izvinjavam za los kvalitet slike..slikat cu ih ponovo sutra pa ubacujem slike ali veceras sam morala podijeliti moju radost s vama zbog novih "mezimica" ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dakle kako inace idem tvojim stopama ovaj prvi fikus yapeo je vec davno i meni za oko, pa me smjeh ulovio kad sam vidjela da ga sada i ti imas. Ja sam ovisnik, jednostvno ne prode dan a da ne odem malo bar zaviriti u kakvu cvjetarnu, rasadnik ili sl..
Jedina mi je utjeha u borbi s tom ovisnosti sto vas ima jako puno istih.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Broj mezimica se stalno povećava
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ti ![]() |
|
|
![]() |
|
Jucer sam izasla "samo " da kupim hljeb
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ajme dovodiš me do ludila, prekrasna je, a malo mi sliči na onu našu kalnhou tomentosu, bar ovako na slici i naravno da mi se zato sviđa. Što drugo reći nego "Moram je imati" - pa ljutila se ti koliko god hoćeš |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ti ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana me pitala da li sam kupila hljeb kad sam kupila ovu predzadnju Echeveriu(Pulvinata)...a ja sam joj odgovorila,Evo sta bude kad odem kupiti mlijeko
![]() ![]() ![]() ![]() Echevria...(neznam jos tacno koja...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne su Dzo, ali što će biti kad ideš kupiti namještaj za stan...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Par slikica od Senecio Cruentus ili kako jos nadjoh na netu Cineraria Cruenta:
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivan senecio,Jasmin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Evo i mene malo ovdje,previše je tih tema za pogledati odjednom. Vau,koliko cvijeća na jednom mijestu i sve ljepo. Ali moram priznati još nešto mi je zapelo za oko - kornjača!!! To je kopnena zar ne?? Već dugo takvu pokušavam nabaviti al bez uspjeha,takvih nema za kupiti. Šmrccc Imala ju ja al je pobjegla.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |