SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 61> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a neće, ne brini, moje babe u pošti ne vračaju 15 dana pakete, pre lijene su za to |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ma nemoj mi zahvaljivati, ja znam što znači kad ti je dijete u bolnici tako da suosječam ... ma super, bitno je da je sad bolje, onda će postoperativni opravak ići kako treba i riješit ćete vi to a do božića se više nečete ni sječati što je bilo ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
hvala Bogu, pod kontrolom...evo, jučer je krenula u školu...još moramo neke kontrole obaviti i kad sve bude ok, idemo to vaditi
![]() hvala ti na pitanju
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
odi odi da se ne vrati mila
|
||
![]() |
||
|
ma hoću, znaš ti nas ženske ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala springice, ma jaja sam radila od filipovih nekih figurica, nisu ništa naročito ali mi je drago da je on vidio kako od potencijalnog smeća možemo nešto slatko napraviti ![]() |
||
![]() |
||
|
hej jassice hvala, stigla mi je jučer obavjest od pošte, pretpostavljam da je to tvoj paketić alinemam snage podignuti ga, sutra ću skočiti po njega...joj jedva čekam |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
sunceeeeeeeeeeeeeee paket jel dosaooooooooooooo
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
nek ti samo ozdraviš...i onda čila i vesela u nove pobjede
![]() |
||
![]() |
||
|
hej ljube, hvala na dobrim željama, evo meni već danas super ali sam još doma, i hvala na pohvalama |
||
![]() |
||
|
ozdravi mila, kazi jel stigao paket?
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Krsano si ti na namaškarala...a i jajaca su tu da kaj ne usfali...
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga skoro su mi promakla jajca i maskare,tek sad vidjela,prekrasno sve,kao i uvijek..ajde nam ozdravi sta prije,i neka vas vise pusti na miru ta odvratna viroza..
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Jassi, bit ću kratka jer sam i ja došla na red...trbušna viroza, bljak...nadam se da je s ovim došao kraj našim siječanjskim problemima |
||
![]() |
||
|
sunce maskar ei jaja su ti super, glasam z amaskare
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
a kaj je s zagorcima haaaaaaaaaaaaa |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
fala na informaciji, nisam imala pojma jer sam dibidus za takve stvari ali kad se već o tome pričalo - vidla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu |
||
![]() |
||
|
ma niš od snijega, tresla se brda a ono čorak, sve se otopilo i pada kiša...bljak a vezano za domaći, ma nisam ti ja baš neka čakavica, ja sam ti odgojena kao štokavica, mada znam i domaći i dalmatinski i istrijanski i bla bla bla, di me staviš dočekam se na nogama... ![]() |
||
![]() |
||
|
Ajme, to ni ja nisam znala...fora |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
Gogs još malo moraš pričekati....vidit ćeš ih kad budeš imala 500 postova
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |