SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 61> |
Korisnik | ||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Krsano si ti na namaškarala...a i jajaca su tu da kaj ne usfali...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ozdravi mila, kazi jel stigao paket?
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
hej ljube, hvala na dobrim željama, evo meni već danas super ali sam još doma, i hvala na pohvalama |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
nek ti samo ozdraviš...i onda čila i vesela u nove pobjede
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
sunceeeeeeeeeeeeeee paket jel dosaooooooooooooo
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
hej jassice hvala, stigla mi je jučer obavjest od pošte, pretpostavljam da je to tvoj paketić alinemam snage podignuti ga, sutra ću skočiti po njega...joj jedva čekam |
||
![]() |
||
|
hvala springice, ma jaja sam radila od filipovih nekih figurica, nisu ništa naročito ali mi je drago da je on vidio kako od potencijalnog smeća možemo nešto slatko napraviti ![]() |
||
![]() |
||
|
ma hoću, znaš ti nas ženske ![]() |
||
![]() |
||
|
odi odi da se ne vrati mila
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
hvala Bogu, pod kontrolom...evo, jučer je krenula u školu...još moramo neke kontrole obaviti i kad sve bude ok, idemo to vaditi
![]() hvala ti na pitanju
![]() |
||
![]() |
||
|
ma nemoj mi zahvaljivati, ja znam što znači kad ti je dijete u bolnici tako da suosječam ... ma super, bitno je da je sad bolje, onda će postoperativni opravak ići kako treba i riješit ćete vi to a do božića se više nečete ni sječati što je bilo ![]() |
||
![]() |
||
|
a neće, ne brini, moje babe u pošti ne vračaju 15 dana pakete, pre lijene su za to |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Draga, di nađe one maškare?
Super su ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ovu je decoupage papirić...koji mi baš nije drag s obzirom na debljinu ali se super uklopilo vicenza je tek 28.02. a ovo što me nema uopće su viroze koje haraju unutar našeg stana već skoro tri tjedna...nema što nismo imali od trbušne pa sve do viroze koja vrlo sliči gripi...bolnica na kraju grada smo već neko vrijeme... ![]() |
||
![]() |
||
|
ozdravi , odi na sajam i misli na mene
|
||
![]() |
||
|
ha ha ha, čuj nadam se da će do 28.-og pro trbuštna inaće ću na sajam ići sa 35 kila.. |
||
![]() |
||
|
joj daj mi malo virusa da skinem ovih 6 kg viskaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
|
ma daaaaaaaaaaaaj ne sviraj...ja nisam ni pol kile izgubila, samo voda...a bila sam ko ona tipica iz egzorcista mlazovi na sve strane...uz dužno poštovanje svih sa lošim želudcem |
||
![]() |
||
|
ja sam rekla da se bum naručila na tjedan dana infuzije u bolnicu...da ne žvaćem, sam da mi doziraju minimalnu dozu da ne riknem
![]() copram bezveze, kaj ne?
al draga jassi, da ja moram skinuti 6 kg ne bi se ni javljala
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |