Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 13:05
jos se bacim u akciju, ici cu do kike vidjeti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 12:24
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

mila nemam tri od jedne velicine, jedino dsa ti odem u ofertisimu pa uzmem tri komada , ali ona su pravokutna platna , ne kockasta....oces?

joj na žalost to mi neće pomoći, curka hoće 10x10 ili 15x15 ???Thanx 100 puta
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 08:53
mila nemam tri od jedne velicine, jedino dsa ti odem u ofertisimu pa uzmem tri komada , ali ona su pravokutna platna , ne kockasta....oces?
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 17:51
da, iza uha
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:19
je lako tebi pričat kad si ti tak vitka...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 17:17
e što se častite kilama, pa mora se za nešto i primiti
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 16:45
ha ha curke moje, ja trebam skinuti barem 25 da izgledam ljudski...kakvih 6, pih to dobijem za jedan žešći vikend
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 15:01
da, i ja se tak tješimWink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:40
pa zato svi volimo zimu....a ima još vremena do ljeta...Wink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:38
joooooj, draga bubamaro...ti si mene vidjela obučenu do grla u mrakuSmile sa gore spomenutim adutima skrivenim pod kaputom LOL

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:35
miško ko sad trubi??? nemoj zezat, super izgledaš!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:29
moraaaaaaaaaam
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:23
ja sam rekla da se bum naručila na tjedan dana infuzije u bolnicu...da ne žvaćem, sam da mi doziraju minimalnu dozu da ne riknemLOL
copram bezveze, kaj ne?
al draga jassi, da ja moram skinuti 6 kg ne bi se ni javljalaSmile meni bar 20 treba doljeDead
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:21

joj daj mi malo virusa da skinem ovih 6 kg viskaaaaaaaaaaaaaa

ma daaaaaaaaaaaaj ne sviraj...ja nisam ni pol kile izgubila, samo voda...a bila sam ko ona tipica iz egzorcista mlazovi na sve strane...uz dužno poštovanje svih sa lošim želudcem
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:17
joj daj mi malo virusa da skinem ovih 6 kg viskaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 14:03

ozdravi , odi na sajam i misli na mene

ha ha ha, čuj nadam se da će do 28.-og pro trbuštna inaće ću na sajam ići sa 35 kila..
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 13:54
ozdravi , odi na sajam i misli na mene
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 12:59
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Draga, di nađe one maškare?
Super su [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> .....jesam nešto propustila.... kako je bilo u Vicenci???   [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

ovu je decoupage papirić...koji mi baš nije drag s obzirom na debljinu ali se super uklopilo
vicenza je tek 28.02. a ovo što me nema uopće su viroze koje haraju unutar našeg stana već skoro tri tjedna...nema što nismo imali od trbušne pa sve do viroze koja vrlo sliči gripi...bolnica na kraju grada smo već neko vrijeme...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 11:44
Draga, di nađe one maškare?
Super su .....jesam nešto propustila.... kako je bilo u Vicenci???   
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 10:16
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

hvala Bogu, pod kontrolom...evo, jučer je krenula u školu...još moramo neke kontrole obaviti i kad sve bude ok, idemo to vaditi[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley6.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Unhappy" /> al, šta se mora mora se...bolje da se toga riješimo...

hvala ti na pitanju[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot133.gif" height="53" width="64" align="absmiddle" alt="smile78" />

ma nemoj mi zahvaljivati, ja znam što znači kad ti je dijete u bolnici tako da suosječam ...
ma super, bitno je da je sad bolje, onda će postoperativni opravak ići kako treba i riješit ćete vi to a do božića se više nečete ni sječati što je bilo

smile79 tako će i bitiSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.