Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji stari i novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji stari i novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 20:05
Ma fenomenalna je kutijasmile94E takav kalup za ornamente imam,kak dobro izgleda ovako sve skupasmile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 20:12
Hvala,hvala! Baš mi je drago da ti se svđasmile79
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 21:00
Da,sviđa,sanjat ću jesmile71
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 21:52
Super je kutija i odlična ideja ono sa ornamentom.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 21:54
žene, šta čekamo kradimo ideje
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 16:56
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

žene, šta čekamo kradimo ideje

Samo dajteLOL puna sam ideja ko šipak košticasmile96
meni je super u životu
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 17:44
ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

a ovo moram ponoviti za gledanje......kako si to radila draga

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 17:54
Najprije sve pofarbala, kutiju u smeđu,poklopac neznam jer sam mješala boje, nalijepila salvetu, borduru i papirić i sa smeđom bojom na spužvici malo potapkala i spužvicom brisala tu smeđu, ako sam dobro objasnila da me razumiješ, ako nisam pitaj što te točno zanimaLOL
meni je super u životu
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 18:21
predivan...sfumato.....genijalna si....i sve ja razumilaClap
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 19:14
Genijalni radovi!!
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:00
Ja nikakio da stignem staviti slikice još od Valentinova,
ovo sam uglavnom sve radila za MPK prijateljice.

meni je super u životu
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:03
fenomenalno! smile94smile94
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:07
Ove dvije kutijice su poklon za dvije drage osobe sa forumaTongue

meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:09
A ovo je prvi rad MPK i mislim da je ispalo savršeno nigdje joj salveta nije zgužvana s obzirom da joj je prvi rad prezadovoljna samTongue

meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:13
Ovo je kutija za konce za moju mamu, a ideju sam uzela od ShasheEmbarrassed

meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:17
A sada polako krećem raditi na jajcimaLOL

meni je super u životu
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:19
Odlično,svaka čast! smile141
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 00:10
Joj kak sam sretna kaj je jedna kutijica"srčeko" i kod menesmile79
Prekrasna su srčeka,to sam ti već rekla a jaja su fenomenalnasmile71
To si kupila jaje ili si ispuhala?
Ja još ni ne razmišljam o uskršnjem mackanjusmile42
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 00:21
Jaja sam ispuhala, znaš da ja ništa ne kupujem sve je kućna radinostsmile156Nisu za prodaju, a i tako tko zna gdje će završiti do idućeg UskrsaLOL
meni je super u životu
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 00:25
e pa stvarno sam oduševljena!!! i onda meni kažu da sam pedantna....imala bi ja još kaj za naučit od tebe....koliko truda s ovim kutijicama, i iznutra si ih lijepila...stvarno su prekrasne....a za jajca nemam riječi, predivno!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.