SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 61> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jos se bacim u akciju, ici cu do kike vidjeti
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
joj na žalost to mi neće pomoći, curka hoće 10x10 ili 15x15 ???Thanx 100 puta
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
mila nemam tri od jedne velicine, jedino dsa ti odem u ofertisimu pa uzmem tri komada , ali ona su pravokutna platna , ne kockasta....oces?
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
da, iza uha
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
je lako tebi pričat kad si ti tak vitka...
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
e što se častite kilama, pa mora se za nešto i primiti
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ha ha curke moje, ja trebam skinuti barem 25 da izgledam ljudski...kakvih 6, pih to dobijem za jedan žešći vikend
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
da, i ja se tak tješim
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
pa zato svi volimo zimu....a ima još vremena do ljeta...
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
joooooj, draga bubamaro...ti si mene vidjela obučenu do grla u mraku
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
miško ko sad trubi??? nemoj zezat, super izgledaš!!!
|
||
![]() |
||
|
moraaaaaaaaaam
|
||
![]() |
||
|
ja sam rekla da se bum naručila na tjedan dana infuzije u bolnicu...da ne žvaćem, sam da mi doziraju minimalnu dozu da ne riknem
![]() copram bezveze, kaj ne?
al draga jassi, da ja moram skinuti 6 kg ne bi se ni javljala
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ma daaaaaaaaaaaaj ne sviraj...ja nisam ni pol kile izgubila, samo voda...a bila sam ko ona tipica iz egzorcista mlazovi na sve strane...uz dužno poštovanje svih sa lošim želudcem |
||
![]() |
||
|
joj daj mi malo virusa da skinem ovih 6 kg viskaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
|
ha ha ha, čuj nadam se da će do 28.-og pro trbuštna inaće ću na sajam ići sa 35 kila.. |
||
![]() |
||
|
ozdravi , odi na sajam i misli na mene
|
||
![]() |
||
|
ovu je decoupage papirić...koji mi baš nije drag s obzirom na debljinu ali se super uklopilo vicenza je tek 28.02. a ovo što me nema uopće su viroze koje haraju unutar našeg stana već skoro tri tjedna...nema što nismo imali od trbušne pa sve do viroze koja vrlo sliči gripi...bolnica na kraju grada smo već neko vrijeme... ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Draga, di nađe one maškare?
Super su ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |