Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 19:14

Ajme dovodiš me do ludila, prekrasna je, a malo mi sliči na onu našu kalnhou tomentosu, bar ovako na slici i naravno da mi se zato sviđa.

Što drugo reći nego "Moram je imati" - pa ljutila se ti koliko god hoćešsmile96  Draga moja mlada cvjetna prijateljice ti si moja inspiracija.smile79smile79

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 17:08
Jucer sam izasla "samo " da kupim hljeb i kupim i nju! Echeveria Pulvinata...kao sto sam vec napisala u temi "Suculenti...",imam vec jednu ovakvu,ostala mi je u stakleniku i neznam kakva ce biti na proljece a ova se sprema i da cvijeta i bilo bi Lijepo vidjeti joj cvijet!! ...promijenila sam joj odmah i zemlju i nadam se dobrom!!!

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 20:07
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Dakle kako inace idem tvojim stopama ovaj prvi fikus yapeo je vec davno i meni za oko, pa me smjeh ulovio kad sam vidjela da ga sada i ti imas.

Ja sam ovisnik, jednostvno ne prode dan a da ne odem malo bar zaviriti u kakvu cvjetarnu, rasadnik ili sl..

Jedina mi je utjeha u borbi s tom ovisnosti sto vas ima jako puno istih.

..nemoj zezati da ga i ti imas "na listi" !! Ma rekla sam ja vec,neko ovdje nekom viri kroz kljucaonicu !!! Trisa i ja sam ovisnik o cvijecu...neidem vise tako cesto u prodavnice odjece/obuce vec samo hodam po cvijecarama...i danas je ostala jedna koja me je bas privukla s svojom ljepotom ali stvarno me je strah da necu imati mjesta za njih!!! A kako ce tek biti kad pocnem uredjivati vrt gdje se selim u aprilu...tad cu biti ovisnik na kvadrat ...ali tako mi uljepsaju dan...bude mi lijepo setkati se Forumima koji pricaju o cvijecu..dijeliti s vama sve ove ljepote,ma milina za nasu dusu ...

Hvala ti

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 20:06
Broj mezimica se stalno povećava Clap Žarke boje primule baš upadaju u oči, baš su prekrasne.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 19:57

Dakle kako inace idem tvojim stopama ovaj prvi fikus yapeo je vec davno i meni za oko, pa me smjeh ulovio kad sam vidjela da ga sada i ti imas.

Ja sam ovisnik, jednostvno ne prode dan a da ne odem malo bar zaviriti u kakvu cvjetarnu, rasadnik ili sl..
Jedina mi je utjeha u borbi s tom ovisnosti sto vas ima jako puno istih.
RIJEKA

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 19:01
Izvinite,ubacila sam 2 iste slike...eto sto netreba raditi vise stvari u isto vrijeme a zaboravih i dodati sliku malecke koju sam kupila zajedno s Ficusom...

I ovdje se izvinjavam za los kvalitet slike..slikat cu ih ponovo sutra pa ubacujem slike ali veceras sam morala podijeliti moju radost s vama zbog novih "mezimica"

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 18:57
Evo Trisa poslusala sam te ...kad sam kupovala Stephanotis vidjela sam i ovu biljku...nisam je odmah kupila jer sam vec imala korpu punu cvijeca...ali danas sam se vratila i uzela sam jos dvije...druga nije bila na spisku ali je ovako mala bas me je privukla !

Da Vam predstavim biljku za koju mi je "zapelo oko" prosli put!

Ficus Ginseng:

Slike su malo losijeg kvaliteta jer nam je losa svjetlost napolju-pada kisa cijeli dan!! Inace sam je trazila ovdje i nisam pronasla nista o njoj...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 19:22
Ohoho nije samo stefanotis ima toga još. Jaglac plavi je po mom ukusu, sukulenti bih ti odmah "oduzela" da sam bliže, ajde dobro maćuhice sam i ja kupila pa neću na njih u napad.smile96Predivno, predivno, predivno.
Nemoj prestat kupovati, veselimo se skupa s tobom.
RIJEKA

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 19:15
Evo sad kad sam ih razbacala po Forumu red je da ih ubacim i ovdje !...U ova 2 dana sam malo vise setala po carsiji i rezultat je slijedeci ...srecom pa nemam cesto ovako slobodnog vremena...inace,Danas sam ih i presadila pa neki su i malo prljavi od zemlje,zeznula me je kisa/snijeg koja je iznenada pocela padati tako da sam morala zavrsiti na brzinu....a bas sam uzivala,jer pronasla i novu zemlju za Suculente/Cactuse koja me je odusevila,imala sam volju da svima promijenim zemlju ali to ce morati cekati proljeca... !!

Jako lijep Stephanotis,s prelijepim mirisom!!

Pelcer od sarenog klorofita sam dobila od moje prijateljice Angelice :

Ovaj Suculent sam kupila jucer...malo sam pretrazila po netu ali nisam mu jos uvijek pronasla ime:

I njega sam presadila...stigao je i za San Rema i nadam se da ce prezivjeti:

Prelijepe boje Primule:

I ove prelijepe Violette danas su bile na snizenju..nisam im mogla odoljeti,iako razlika u cijeni i nije bila velika ! I njih sam presadila odmah... :

Eh sad mislim da je vakat da malo " zakocim" s kupovinom

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 21:49
Originalno poslano od člana Nana Nana napisao:

Što stan, tebi treba barem jedan omanji dvorac da to sve smjestiš! Zaista zavidna kolekcija sukulenata.

Na biljku nalik tvojoj novoj prekrasnici sam jednom naletjela u svojim putešestvijama po netu i osjetila laganu omaglicu. [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot0.gif" height="54" width="60" align="absmiddle" alt="smile39" />Mislim da bi to moglao biti Aeonium 'Kiwi', pa ti provjeri.

@Trisa..i mene je strasno privukao taj dio cvijeta!!

@Tija,jest-veci je...srecom a imat' cu mali komadic dvorista na mom raspolaganju!

@Nana...

..bas mi je drago sto ti se svidjaju moje biljke...a Sukulenti su moje "najdraze" biljke i jednog dana ce imati i svoj "dvorac" !
A idem odmah pogledati pod tim imenom..!!!

Hvala!!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Nana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 11:34

Što stan, tebi treba barem jedan omanji dvorac da to sve smjestiš! Zaista zavidna kolekcija sukulenata.

Na biljku nalik tvojoj novoj prekrasnici sam jednom naletjela u svojim putešestvijama po netu i osjetila laganu omaglicu. smile39Mislim da bi to moglao biti Aeonium 'Kiwi', pa ti provjeri.

(O)smijeh je najbolji facelifting   
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 09:51
Novi stan je nadam se veći, da bi ti stale sve tvoje mezimice?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 08:55
Ma super su ovi crveni rubovi, kao da su izrezani onim cik-cak škarama.
RIJEKA

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 20:05
Trise,ovi dole su Sedum Palmeri...jako su mi lijepi u ovim zimskim bojama! ..a evo ima i mala prinova medju mojim mezimicama ! Poklonile su mi ih moje prijateljice koje su ovih dana se vratile iz San Rema. Prva je Crassula portulacea cv.Hobbit(imam vec jednu ali je dosta manja od ove) a o Drugoj neznam nista...ali bas je lijepa s ove 3 razlicite boje,crveno-zeleno-zuta...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 21:58
Dzomba, ma nisam mislila na krasullu gore (krivo sam se "odrazila")  već na onaj sedum što si ga dobila od frizerke.

Ove čuvarkuće i ono su mislim neki aeoniumi - imam i ja slične, predivni su ovako crvenkasti, moji već najavljuju cvjetiće.
RIJEKA

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 21:45
Bas su mi lijepe u ovim "zimskim" bojama ...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 21:05
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Jaglaci su predivni, a i krasula, kao da sam je već vidjela, bit će u tvojoj drugoj temi, ali u svakom je slučaju vrijedna pažnje.I ja obavezno moram imat jaglace u ovo vrijeme, pa oni zbilja nagovješćuju proljeće,

..Nagovjescuju proljece a mi smo ga tako zeljni ...a Trisa,izvini,o kojoj Crassuli je rijec? Izvini ...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 21:02
Originalno poslano od člana Šeflera Šeflera napisao:

Joj , sad si me sjetila da bi trebala nabaviti jaglace! Pa već je vrijeme! Tvoji su prekrasni! Ja ih nakon cvatnje posadim u vrt i iduće godine me opet vesele. Do sad su se primali bez problema!

Veceras vracajuci se kuci vidjela sam jedan lijep zuti..ali nazalost bilo je zatvoreno !!

Hvala ti...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 13:52
Jaglaci su predivni, a i krasula, kao da sam je već vidjela, bit će u tvojoj drugoj temi, ali u svakom je slučaju vrijedna pažnje.
I ja obavezno moram imat jaglace u ovo vrijeme, pa oni zbilja nagovješćuju proljeće,
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 12:34
Joj , sad si me sjetila da bi trebala nabaviti jaglace! Pa već je vrijeme!
Tvoji su prekrasni! Ja ih nakon cvatnje posadim u vrt i iduće godine me opet vesele. Do sad su se primali bez problema!

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.