Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 52> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() velicanstveno....ma ti si genije |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
prekrasno!
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Monice, jajčeka su ti prekrasna!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ako bude Uskršna razmjena ja bih ovo jajčeko sa ružicama, na heklanom jastučiću u košarici!
Ha, znam da ste mnoge to pomislile samo vas je bilo sram reći i žicati, monna - stvarno si prepuna kreativnosti i ne znam što mi je ljepše i maštovitije tvoje ideje ili način odrade istih! Svaka čast!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima na pohvalama! Opet ću ja nešto smisliti
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
mona-bravo za ideju
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
monna - imaš ruke, ne zlatne, nego puno puno više od toga
nemam riječi pohvale jer ovo je savršenstvo (otvaraj radionicu) ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
sve je predhodno rečeno neću ponavljati nego samo se diviti
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
monna, remek djelo, prekrasno
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Presavršeno!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
opet sam bez teksta.....toliko mašte i kreativnosti na jedom mjestu u jednoj osobi odavno nisam vidjela....svaka ti čast!!!
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ma počela sam ja i heklati od muke, gotova je tek trećina....
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakle ženo...ti si mrak!!! divota od radova!!
![]() |
|
![]() |
|
Za ovo jaje sam odlučila da bude cijelo od dass mase (osim one folije u sredini), pa sam napravila ružice za ukras koje se lijepe na jaje kad se osuši:
![]() - kad je jaje oblikovano i suho, obojila sam ga i ljepljenje može početi...
![]() - sve zalijepljeno, sad malo sušenja...
![]() ![]() - napravla sam mali jastučić na kojem će biti jaje..
![]() - i košaricu, isto od dass mase...
![]() - ovo je gotovo jaje u svojoj košarici:
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo,odličnoo!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ti si prepuna ideja
![]() |
|
![]() |
|
Kad se osuši možet ga obojiti, naprviti sa decupageom ili sl. ja sam se odlučila da crtam po njemu, ispalo je ovako:
![]() - kad je gotovo, možete ga lakirati i osušiti:
![]() - 2 kom. sam napravila u decupage tehnici:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |