Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 23:52
Kako lijep jasmin a dalije su prekrasne.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 23:32
Draga moja Dzo, pa ti si opet bila u "spizu",  i opet si lijepo kupila. Krasne boje.
život je more
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 23:27
Dalije su fenomenalne a jasmin...mislim da mi dovde miriši
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 23:10
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

Opet sam malo švrljala po tvojim mezimicama,pasiflora je super i zanima me dal se ona slobodno posadi vani ili baš mora biti u tegli?? Ja ju imam u tegli,(ako je još živa) zato pitam.

Lilly,moja je u dvoristu...prosle godine nisam joj cak ni pokrila zile jer zima nije bila hladna,dok ove godine sam to uradila...jer bitno je samo da joj zastitis zile...moja je jos uvijek lijepa,zelena i nakon 2 godine odkako je kod mene,ove godine mi je prvi put dala i plodove...nisam ih sijala jer kod moje prijateljice Angelice(i ona svoju drzi vani) rastu (gotov) po cijelom dvoristu,ona te mladice unistava tako da cu traziti od nje mlade biljke...!! Ja oko moje nisam nikad mogla naci jer moj cimer redovno kosi travu,tako da i prije nego sto izraste,vec je porezana ...Nazalost....ove godine se rastajem od nje,selim se u novi stan i ona je previse velika da bi je prebacivala!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 22:29
Opet sam malo švrljala po tvojim mezimicama,pasiflora je super i zanima me dal se ona slobodno posadi vani ili baš mora biti u tegli?? Ja ju imam u tegli,(ako je još živa) zato pitam.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 22:22
Malo obnove...Dalia...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 18:15
Originalno poslano od člana jasminaaa jasminaaa napisao:

Jasmin je prelijep ali i tvoje novo plavo cvijeće...  [IMG">http://content.sweetim.com/tbsig/sigimg=ad4" />

Jasmin je Jasmin ...a i mene je ocarao Senecio Cruentus...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 18:02
Jasmin je prelijep ali i tvoje novo plavo cvijeće...  

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 16:28
Jasmin...u ovom periodu daje bas max. od sebe...prelijep je!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 16:25
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Jasmin i ovdje joj je cijena slična,tačnije ova koju smo gledale bila je 2,50 eura..

Tu smo negdje ..ovaj je kostao 2,99 ali ja to uvijek zaokruzim na 3 eur ...ako ponovo naletis na njega-kupi ga..bas je lijep...ja sam isla ponovo do cvijecare i nema vise onog izbora kao prvi dan...!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:20
Jasmin i ovdje joj je cijena slična,tačnije ova koju smo gledale bila je 2,50 eura..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 21:55
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

Evo i mene malo ovdje,previše je tih tema za pogledati odjednom. Vau,koliko cvijeća na jednom mijestu i sve ljepo. Ali moram priznati još nešto mi je zapelo za oko - kornjača!!! To je kopnena zar ne?? Već dugo takvu pokušavam nabaviti al bez uspjeha,takvih nema za kupiti. Šmrccc Imala ju ja al je pobjegla.

Lily,Hvala ti na komplimentima za moje mezimice a ta kornjaca nije moja vec od mog cimera...on je ima vec godinama i u ove 2 godine kako zivim ovdje nije mi nikad napravila stete s cvijecem!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 21:53
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Predivan senecio,Jasmin[IMG]smileys/smiley1.gif" align="absmiddle" alt="Smile" />Baš kad smo jasminaaa i ja išle u šetnju po garden c.bilo ih je u ponudi.Ali eto nismo kupile,iskreno ona prodavačica nas nekako razuvjeri...[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />,sad mi žao,baš divno izgleda...

Hvala ti Ali...ma ja ti po obicaju u carsiju po mlijeko i uvijek naletim na nesto cemu nemogu odoliti ...bilo je stvarno lijepih,lijepih boja...odlucila sam se za zovu jer volim tu boju a i kako nisam znala nista o njoj kupila sam samo 1 iako joj cijena nije bila uopste visoka..3 eur.

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 16:55
Evo i mene malo ovdje,previše je tih tema za pogledati odjednom. Vau,koliko cvijeća na jednom mijestu i sve ljepo. Ali moram priznati još nešto mi je zapelo za oko - kornjača!!! To je kopnena zar ne?? Već dugo takvu pokušavam nabaviti al bez uspjeha,takvih nema za kupiti. Šmrccc Imala ju ja al je pobjegla.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 14:57
Predivan senecio,JasminSmileBaš kad smo jasminaaa i ja išle u šetnju po garden c.bilo ih je u ponudi.Ali eto nismo kupile,iskreno ona prodavačica nas nekako razuvjeri...LOL,sad mi žao,baš divno izgleda...
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 13:16
Par slikica od Senecio Cruentus ili kako jos nadjoh na netu Cineraria Cruenta:

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 20:33
,stan je srecom namjesten...inace bih ostala bez kreveta i namjestaja !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 18:41
Krasne su Dzo, ali što će biti kad ideš kupiti namještaj za stan...
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 18:14
Lantana me pitala da li sam kupila hljeb kad sam kupila ovu predzadnju Echeveriu(Pulvinata)...a ja sam joj odgovorila,Evo sta bude kad odem kupiti mlijeko .. Lantana,kupila sam i jedno i drugo ..!!

Echevria...(neznam jos tacno koja...)

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:14
...nebih da prepisujem i ovdje,jer cvijece imamo gotov svo isto (ovdje se ne odnosim na vrtno cvijece ),i da kazem ono sto si ti vec rekla ali sta reci na ovako lijepe rijeci osim da sam se i da si me jako Obradovala ...Hvala ti... !! Ti si meni Velika podrska i pored tebe ima ovdje jos par osoba do kojih drzim,dosta i bas mi je drago sto sam vas upoznala...tako je lijepo vidjeti da dijelite,izmedju vas sve ono sto imate:cvijece...radost...bol...i bas mi je drago sto i ja mogu biti dio toga!!

Hvala ti i nadam se da cu Vas upoznati jednog dana...ko zna mozda u maju kad bude Flora kao sto je govorila i Shasha!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.