Moj budući vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SilveK,na 3.slici je onaj korov.Ma razmnožava se isto vriježama,ko i jagode.Nikad ga se riješiti.Ma nije to jagoda,to je grrrrrrrrr
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bubasanja dobro nam dosla,sigurna sam da ces ovdje dobiti sve savjete koji ti budu potrebni..i dugo,dugo se s nama druzila
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozdrav, dobrodošla!
![]() Meni na prve 2 slike liči na jedan puzajući korov, imam ga i ja na gruntu...a na sl. 3 možda ona ukrasna jagoda, prekrivačica tla...sad nisam sigurna jer ju imam na vrtu i izgleda mi slično, ali nisam sigurna...a na sl 4 jedna vrsta trpuca, ali sigurnija bum dok poraste ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jooj,bezobrazna sam
![]() Dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
Ovo sa 1 i 2.slike mi liči na potočnice.Istina na prvi pogled mi je ličilo na matovilac
![]() |
|
![]() |
|
BubaSanja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
Lijepi pozdrav svima!
Odavno vas pratim, ali polako je došlo vrijeme i da se uključim. Gradimo kuću i uskoro ću početi uređivati okućnicu i vrt, a ja sam cura iz grada, ne znam ni što se sije, a što sadi ![]() Htjela bih bio-vrt, proučavam istoimenu knjigu pa sam sad na određivanju što raste na mojoj livadi ne bih li saznala kakvo mi je tlo. Molim vas za malu pomoć: na linku dolje možete vidjeti moju kuću u izgradnji, moj grunt koji će jednog dana, nadam se, biti pun cvijeća i zelenila, no posebnu pažnju vas molim da posvetite na prve 4 slike biljčica. To sam sad našla da tamo raste, a ne znam prepoznati o čemu se radi ![]() http://ham2.cc.fer.hr/9a4gl/album/main.php?g2_itemId=32789 Hvala na svakoj pomoći i savjetu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |