Pomoć pri uređenju cijele okućnice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Lilly, ja sam ti se iz Zga udala na selo i dobila MVS, suživot je bio posve nemoguć i to je razlog zašto smo mi kupili ovo što si vidjela na slikicama. Uz jednu gotovu kuću, ogromnu okućnicu i vlasništvo nad istim mi smo prvo morali u podstanare i sad smo tu di jesmo... Moj grunt nije bio održavan preko 15god. Za kratko vrijeme smo dosta postigli iako se ne bi reklo...Meni je sad samo žao što nemam dovoljno vremena da se više posvetim uređenju...kao što znaš djeca traže svoje, posao svoje, muž svoje.... Ali ne dam se.
No poziv stoji...ako ništa drugo vikendom ne radim..
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga, a ko je Z?
A što se sređivanja vrta tiče samo polako sve češ napraviti, raduje me i sama činjenica da si spremna sve sama raditi mislim uz pomoć tm-a.
Pogledaj u moj pa češ vidjeti kako sam ja počela.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
I ja sam se udala i imam dvoje prekrasne djece i kaj se tiče sela nebi ga mjenjala za grad,baš zbog djece. Ali bi mjenjala selo za selo!!!! A što se tiće pomoći tebi,nebi imala ništa protiv,vjeruj mi ja se posla ne bojim!!!! Ljeti svaki slobodni trenutak posvečujem svojim biljkama,iako nemam puno prostora uživam u onom što imam. Nažalost ne živimo sami pa je malo komplicirano....
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
HAHAHA drage moje evo nešto da se nasmijete. Kao što ste vjerojatno primjetile kuća mi je u blizini pruge, podloga za prugu tucanik kamen (vlak mi uopće ne smeta, ovisi o tipu gradnje kuće)...
Dakle žicam ja svog Z hoće li mi pomoći da nabavimo "kamenčiće"(misleći na kamneje za kamenjar naravno) a on meni pa kaj hoćeš imaš kamenja ko u priči, samo reci tačke, dvije, tri...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joj Hoya klincima nije jasno zašto se mama veseli kao luđak (pita me stariji: mama jel ti dobro jel imaš temperaturu?)
![]() Idem odmah na tvoj vrt da vidim još jedan raj...
Inače isprika svima sad sam shvatila da ja stavljam jezik smile a ja mislila da se on samo od srca smije
![]() PS hvala za Edit
|
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bitanički vrt promjeni u botanički samo na dugmetu edit ispod svoje poruke (hi, hi ja svaku poruku 3 puta moram prepravljati i još ostane krivih riječi).
Slušaj ti shashu i nećeš pogriješiti. Ja ti imam mnoštvo zelenila i vrlo malo cvjetnica. Sad se malo okrećem šarenilu, ali isto dobro pratim znalce.
Kad obiđeš moj vrt slobodno pitaj što te interesira i ako bi bilo što želela imati što imam ja slobodno se javi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Gle neznam kako je kod tebe, ali iako sam ja odrasla u gradu kad me počelo privlačiti majčinstvo a kamoli kad sam ostala trudna, pravac na selo...ne mogu zamisliti da djeci ne priuštim prirodu, svježe povrće, voće (naravno nešpricano kemikalijama).. Nisam zapamtila odakle je tko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Hoya. Upravo pregledavam forum. Pokušavam pronaći nazive cvijeća kojeg mi je želja imati...nažalost tu sam totalni tudum
![]() S obzirom da imaš veliko dvorište i znaš koliko je to zahtjevno, molim te par savjeta, vezano uz prijedlog nekih cvjetića koje je zahvalno posaditi...vjeruj imam toliko mjesta i kutaka da mogu posaditi bitanički vrt
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaa, znam koliko posla te čeka jer i ja imam poprilično veliko dvorište.
A na ovom forumu toliko predivnih ideja. Sve bi ja htjela imati.
Onda samu sebe zaustavljam: Moram i mogu saditi samo ono što nije jako zahtjevno, količne moram prialgoditi mom slobodnom vremenu...
Sve tako mislim, a onda ljeti satima zaljevam, zaljevam... Ili tako ili gledati kako propada (a to ne mogu).
Dobro pregledaj sličice i pitaj, savjetuj se da kasnije više uživaš, a malo manje radiš
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
A ja sam odrasla na selu,i opet sad živim na selu,ali.... Dok sam bila doma bilo je lako,sadila sam što sam htjela i gdje sam htjela,a sad to nemogu dok se ne izborim za komadić zemlje samo za mene. A to ti vjerujem,najgore je čekati da izraste pa da bude onako kako si mi zamišljamo da bi trebalo biti. Ja većinu (nažalost) sadim u tegle,tako da bar malo ljeti uživam u šarenilu. A želja mi je imati kamenjar i jezerce jednog dana
![]() |
|
![]() |
|
Hej Lili, znam o čemu pričaš-odrasla sam u stanu u Zagrebu, prošle godine sam prvi put u životu vrt sadila....a sad me čeka ono najgore (NE nije sadnja cvijeća) -čekanje da mi sve izraste
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima!! Ja bih voljela da imam samo mali dio tog prostora,želja mi je imati vrt pun različitog cvijeća. Kako bi se reklo - kućicu u cvijeću. Al nažalost za sada mogu samo maštati o tome. Zato vi koje imate prostor, samo naprijed!!!
|
|
![]() |
|
Hana hvala ti na dobrodošlici. Ako zatreba pomoć oko papirologije...nešto malo znam oko toga... pa samo reci. A pomoć prihvaćam... nje nikad dosta. Još jednom da ponovim..baš je lijepo da postoji ovakvo mjesto
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala Hana
![]() Već ja na veliko istražujem vaše okućnice i proućavam cvijeće, grmlje, drveće...ma sve sve sve.
Da opišem viđeno ... nemam riječi..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A bila sam ponosna što sam uspijela onu đunglu prokrćiti i koliko toliko prisličiti na dvorište....
Ali uz Vašu pomoć valjda ću i ja nešto urediti... dio po dio..
Ljudi divni ste
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bok,Mamaa i od mene prvo dobrodošlica. Momentalno nemam vremena jer isto sređujemo papirologiju oko prodaje jednog svog vinograda a onda ide uređenje vrta koji je sad oranica od 5000m2. Dakle imam slične brige ko i ti. Svakak se čujemo tako da na moju pomoć možeš računati u svakom pogledu. Samo još pričekaj par dana
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......prvo dobrodoslica, a onda....ja bih ti preporucila da si dobro pretrazis vrtove na ovom forumu, jer vec tu ces dobiti silnih ideja narocito sa tim mositicima i jezerima, imas stvarno svega i svacega tu, a kad je vizuelno onda je odmah lakse ne........ugodno istrazivanje
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Nisam stigla napraviti nove slikice..za svoje dečke sam pekla čokoladnu tortu -kud oni okom tu ja skokom
![]() Ali eto počelo me ovo vrijeme mamiti...najradije ne bi išla na posao, nego čizme na noge, alat u tačke i navali...ali malo će pričekati..barem vikend.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala.
Šeflera pokušala sam poslati PM. Prekoračeni broj poruka. Netko treba izbristai inbox
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Na kojim si ti slatkim mukama!
Slažem se sa Sashom- brajda- idealna za ljetno skrivanje na klupici. Slobodno imaš više kutova za sjedenje! Trenutno nisam vizalni tip i ništa mi ne pada na pamet za živu ogradu , a da je s malo novca i da te odmah sakrije i ogradi. Ako se ne varam na mjestu ograde ti je rasao jednogodišnji bor- To mi se čini baš zgodno, ali on ne naraste veliki. Za sjemenkice se slobodno javi , ak ti treba kaj. Ja sam imala prošle godine divovski cosmos kojim sam sakrila cijelu terasu- pa eto - jedno privremeno riješenje dok se recimo - između cosmosa ne primi lovor višnja. Za to si pribavi reznice pa ih samo zapikni. za 4 godine buš imala đunglu od plota. Recimo. Zbilja imaš toliko mogućnosti, a ideje buju več same od sebe počele frcati. Uživaj! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |