Monna-1 - daruje, traži, mijenja...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Molim te pitaj
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Monna,pitat ću susjedu ako ima pa ti javim.Ja sam imala prošle godine no Silvek sam dala.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kupujem, ili mijenjam za nešto za nekoliko sjemenki kikirikija za sadnju.
![]() |
|
![]() |
|
Imam dvije biljčice visine oko 5 cm, još su na proorskoj dasci,nadam se da će preživjeti dok ih ne maknem van, pa ako mi propadnu, znam gdje ima sjemenki
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ako hoćeš penjačicu mogu ti ponuditi sjeme arauije
na penjačicama ima tema o njoj pa mi javi ako si zainteresirana a kaduljica samo čeka da javiš i ja je šaljem |
|
![]() |
|
nadam se da će biti ljubičastih!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mješavina boja, svjetloplavi, ljubičasti i tamnoplavi...bum kaj udomila?
![]() |
|
![]() |
|
Kakve je boje, možda ljubičasti? Ja imam plavi...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hočeš ukrasni slak (ipomea, ladolež)? On brzo raste i kraso cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
Tražim, malo sjemnki plavog maka, ako netko ima i neku penjačicu koja brzo raste.
Nudim: sjemenke palme datulje.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga monna-1, baš si srce, stigle sjemenke dragoljuba i još štošta.hvala , hvala
|
|
![]() |
|
kat. rea, može na proljeće grm ljekovite, kad zatopli da mogu odmah posaditi, a dragoljuba ću još naći u mojim vrećicama, po ćemo podijeliti. Nisam sigurna dali imam tvoju adresu negdje, pa je za svaki slučaj pošalji na pp.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Silvek!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Da zaboravih, ako nije kasno, pliz sjemenke dragoljuba.
|
|
![]() |
|
Monna-1, nisi odgovorila kakvu salviu tražiš, ako je ljekovita jaih imam puno pa ti na proljeće iskopam veliki grm.
Jagode imam mjesečarke - više rodne, ali sam ih lani presađivala pa ne znam ima li što mladih, ali vidjeti ćemo dok zatopli i sve krene.
|
|
![]() |
|
našle se kiwano sjemenke
![]() |
|
![]() |
|
Traži se: kiwano sjemenke
|
|
![]() |
|
Ako netko ima sjemenke ili čuperke ove trave, mijenjam ili kupujem...baš mi je lijepa!
- ornamental grass Eragrosit "purple love grass"
![]() - Hakonechloa-aureola grass
![]() - i sadnicu samooplodne masline
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...stigle potpuno neočekivano sjemeke!! :)))))) hvala ti puno!! :)))
![]() p.s. ti plaćaš poštarinu ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stigle sjemenke,
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |