Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok, ja sve kuham, perem, čistim, peglam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Monna, tko ti kuha ručak dok ti radiš ove prekrasne stvari?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Boca je skoro pa gotova...još da se malo posuši pa na lakiranje..a evo i rezultata:
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
3D na boci...?........super.....ajme ruzice krasne su....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Počela sam praviti ružice za drugo jaje!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Boca je mrak!Kakva će tek biti kad se dovrši......
![]() |
|
![]() |
|
Počela sam raditi jednu bocu (da se i ja okušam u decoupageu), samo što ja to spajam sa svim i svačim što nađem, još nije gotova, ali evo jedan detalj...
![]() |
|
![]() |
|
hahaha...a valjda ih čuva
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
neka on ipak čuva svoja ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Jedva čekamo da vidimo gotov proizvod.................... Trči na
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure! Bila sam danas u kupovini i kupila 2 obične boce,butelje, prozirno staklo, sad kontam što da napravim...već imam nekih ideja, samo da sazriju do kraja
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nema toga sto nije vec rečeno....
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Fantastično
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Sva jaja su mi perfektna,ali ovo zadnje mi je naj,naj.......
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Draga Monna, zatečena sam tvojim posljednjim jajetom...nešto predivno...Iskreno, nešto zaista posebno.
|
|
![]() |
|
Hvala svima, ako bude uskršnja razmjena poklončića, bit će vjerojatno jaje!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jezus hippy si vidla kak je krasno,,,,ja bi to za sto godina napravila...mozda...svaka cast milaaaa
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Monna....ti mora da si totalno skulirana
![]() ....što reći što cure već nisu rekle ? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Monna, gledam ove tvoje radoave i jednostavno sam ostala bez riječi od ljepote i ideja. .fantastično. .
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |