SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 61> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja sam bila prva, lalalalala..........
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ma ljubim vas sve, okice moje drage, baš sam iznenađena...
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Hvala imenjakinjo moja draga!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sunce znaš li ti da imaš cijelu rubriku čestitki za tvoj rođendan???
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() |
|
![]() |
|
Aaaaaaaaa +18 = 36
|
|
![]() |
|
hvala Bubice draga...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
djevojčice, sretan ti 18. rođendan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sve najbolje za rođendan!!!!
|
|
![]() |
|
hvala ti puuuuuno! cmokić
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sretan rodendan!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
super, tako treba i biti
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti puuuno miškice, baš mi je veseo...kolegice su mi zakon i super mi prolazi dan
|
|
![]() |
|
hvala koke moja!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sunce, nek si ti nama zdrava, čila, vesela
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti puno rožice draga!
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sretan rođendan!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Sunce, upomoć! Htjela bi nešto napraviti sa dvokomponentnim, sliku na platnu. Napravila neke testove, ali taj mi je rad jako važan jer ide meni jako dragoj osobi ne bi htjela nešto zbrljat jer neću imati mogućnosti popravljanja. Radit ću na platnu, a dilema je sljedeća: da li da koristim rižin papir, štampam na bijeloj salveti (nikad probala) ili na tankom papiru (mat s jedne, sjajan s druge, onakav s kakvim nam u dućanu zamotaju kavu za susjedu koja je primila poštu
![]() |
|
![]() |
|
ma ne sekiraj se...nije sad o glavu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |