Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 52> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monna ja ti se stvarno divim tebi i tvojim radovima...
Uopće mi nije jasno kako netko to uspije tako sitno napraviti i sve pobojati ....ma ja za to imam stvarno dvije lijeve ruke...
Ali sva sreća da te imamo pa da se možemo diviti tvojim radovima...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
fantazija!!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovo jeposlijepodnevna zanimacija, još moram obojiti orhideje, malo sve dovesti u red, prelakirati...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da Gio! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jel si ukrasila sa pravom cipkom?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo.. pa ovo se divne stavrčice!!
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Neznam što bi više rekla........osim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da, to je ta masa, zovu je i masom hza hladni porculan. Glicerin kupiš u apoteci, tekući je i proziran.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
To je pasta al mais? U kojem omjeru radiš masu...ne kužim baš što misliš pod glicerin? Gdje to kupiš i pod kojim nazivom? Znam da se glicerin stavlja u kozmetiku pa pretpostavljam da ga ima u ljekarnama...ili ne? I čestitka za tatu je predivna! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno,jer sta drugo reci!?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma ti me buš pokopala.Imaj milosti,ja žena u godinama,bu me srčeko strefilo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E da znaš, sad sam se uključila da vidim jel gotova lutkica, kad ono - nova boca, ružice, a čestitka iz bajke
|
|
![]() |
|
Uskoro mi tata ima rođendan pa sam mu večeras napravila čestitku:
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaj reći no sve ovo....Samo slinim ,divim se i čudim,kako pobogu sve to uspiješ napraviti.Fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
počela sam raditi novu bocu:
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |