SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hvala ti na pohvalama, ma čekaj, što ti radiš doma? što mi ne pijemo kavu za 2 sata na viškovu???? |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
keljila i maljala |
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Pa kaj se nisi javila za piđama parti kad već ne ideš u povorku!
Crno zlatnu i zlatnu salvetu sam si pripremila za slijedeće radove, nekako mi je dosta cvijeća i pilića i samo sam čekala inspiraciju a već znam za čiji ročkas radim.
Stvarno je crno zlatna kutijica mrak, predivna mi je!
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
a bila ti dobra šihta,ljepo!
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Nočašnji noviteti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala ti Gioiaa, zaista se trudim da mi radovi liče na nešto... ![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
mozda ne stizes puno uraditi u poslednje vreme ali ovo sto sam vidjela super mi je,posebno rad sa violinom
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma nema veze, i u piđami je super...
![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
a da šta ćeš, godine pritišću, onda piđama party |
|||
![]() |
|||
||
Ma u niš...nisam ni sa djetetom išla na dječju povorku, sram me bilo...
Nisam ja baš više za gužvanje, ostarila sam, nekako sam došla u fazu da želim samo tišinu i mir ...
|
|||
![]() |
|||
||
prva kutijica mi je prekokrasna,bravo sunčeko
p.s. u što ćeš se maškarati ove godine?
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
odlično!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dvokomponentni je ali nije Sottile ( nježan - u prijevodu ) meni se taj ne sviđa, ovo je isto dvokomponentni ali medium ( srednje raspucavanje ) ...i oooooooooboooooooooooožavam ga |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Jel to onaj dvokomponentni koji počinje sa S? |
|||
![]() |
|||
||
thanx Lolly, konačno sam ih iskoristila a imam ih sto godina... nakon božića mi se više nije radilo s njima..doduše trajalo je kratko i neka je ![]() |
|||
![]() |
|||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
||
ovi mali anđeli s 2k su preslatki.
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti puno...i mislila sam da će vam se dopasti ta kutija, upravo iz razloga koji je navela Springica...salveta nije tako često korištena pa je interesantna...Obožavam raditi na dvru..ta kutija je drvena..ova druga je kartonska i već mi manje leži. |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti dragička...moram ti reći da smo ja i morski motivi posvađani, uopće ih ne doživljavam mada sam na moru... Kutija je i meni super ispala ( ova prva ) baš mi je posebna..a obrubi ti nisu rađeni, to ti je decoupage papir...odrežeš i prikeljiš...bitna je podloga i dvokomponentni koji daju magičan touch... ![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Wow! Ovo je super, ali mi je posebna ona prva kutijica, Versace style!
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Sunčeko moja predivno.. kutijicu su mi predivne.. ipak izdvajam prvu zbog neobične salvete na ovu drugu salveticu sam se navikla dok sam s njom radila...
![]() Anđeleki su mi baš slatki.. kak si radila ove obruke oko njih? Violinica, morski motivi.. ma sve mi je lijepo... |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |