Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:55
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Pa kaj se nisi javila za piđama parti kad već ne ideš u povorku!
Crno zlatnu i zlatnu salvetu sam si pripremila za slijedeće radove, nekako mi je dosta cvijeća i pilića i samo sam čekala inspiraciju a već znam za čiji ročkas radim.

Stvarno je crno zlatna kutijica mrak, predivna mi je!

hvala ti na pohvalama, ma čekaj, što ti radiš doma? što mi ne pijemo kavu za 2 sata na viškovu????
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:55

keljila i maljalasmile42

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:50
Pa kaj se nisi javila za piđama parti kad već ne ideš u povorku!
Crno zlatnu i zlatnu salvetu sam si pripremila za slijedeće radove, nekako mi je dosta cvijeća i pilića i samo sam čekala inspiraciju a već znam za čiji ročkas radim.
Stvarno je crno zlatna kutijica mrak, predivna mi je!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:43
a bila ti dobra šihta,ljepo!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 07:31
Nočašnji noviteti

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:01
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

mozda ne stizes puno uraditi u poslednje vreme ali ovo sto sam vidjela super mi je,posebno rad sa violinom [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

hvala ti Gioiaa, zaista se trudim da mi radovi liče na nešto...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 11:21
mozda ne stizes puno uraditi u poslednje vreme ali ovo sto sam vidjela super mi je,posebno rad sa violinom
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 08:08
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

a da šta ćeš, godine pritišću, onda piđama partyWink

ma nema veze, i u piđami je super... Wink
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 08:06

a da šta ćeš, godine pritišću, onda piđama partyWink

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 07:56
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

prva kutijica mi je prekokrasna,bravo sunčeko

p.s. u što ćeš se maškarati ove godine?

Ma u niš...nisam ni sa djetetom išla na dječju povorku, sram me bilo...
Nisam ja baš više za gužvanje, ostarila sam, nekako sam došla u fazu da želim samo tišinu i mir ...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 07:13
prva kutijica mi je prekokrasna,bravo sunčeko

p.s. u što ćeš se maškarati ove godine?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 23:07
odlično! smile141
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:35
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Sunčeko moja predivno.. kutijicu su mi predivne.. ipak izdvajam prvu zbog neobične salvete na ovu drugu salveticu sam se navikla dok sam s njom radila...[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />Anđeleki su mi baš slatki.. kak si radila ove obruke oko njih?Violinica, morski motivi.. ma sve mi je lijepo...

Hvala ti dragička...moram ti reći da smo ja i morski motivi posvađani, uopće ih ne doživljavam mada sam na moru...
Kutija je i meni super ispala ( ova prva ) baš mi je posebna..a obrubi ti nisu rađeni, to ti je decoupage papir...odrežeš i prikeljiš...bitna je podloga i dvokomponentni koji daju magičan touch... [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
Jel to onaj dvokomponentni  koji počinje sa S?

Dvokomponentni je ali nije Sottile ( nježan - u prijevodu ) meni se taj ne sviđa, ovo je isto dvokomponentni ali medium ( srednje raspucavanje ) ...i oooooooooboooooooooooožavam ga
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:34
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Sunčeko moja predivno.. kutijicu su mi predivne.. ipak izdvajam prvu zbog neobične salvete na ovu drugu salveticu sam se navikla dok sam s njom radila...[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />Anđeleki su mi baš slatki.. kak si radila ove obruke oko njih?Violinica, morski motivi.. ma sve mi je lijepo...

Hvala ti dragička...moram ti reći da smo ja i morski motivi posvađani, uopće ih ne doživljavam mada sam na moru...
Kutija je i meni super ispala ( ova prva ) baš mi je posebna..a obrubi ti nisu rađeni, to ti je decoupage papir...odrežeš i prikeljiš...bitna je podloga i dvokomponentni koji daju magičan touch...

Jel to onaj dvokomponentni  koji počinje sa S?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:31
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

ovi mali anđeli s 2k su preslatki. 

thanx Lolly, konačno sam ih iskoristila a imam ih sto godina... nakon božića mi se više nije radilo s njima..doduše trajalo je kratko i neka je
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:29
ovi mali anđeli s 2k su preslatki. 
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:29
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Wow! Ovo je super, ali mi je posebna ona prva kutijica, Versace style!

Hvala ti puno...i mislila sam da će vam se dopasti ta kutija, upravo iz razloga koji je navela Springica...salveta nije tako često korištena pa je interesantna...Obožavam raditi na dvru..ta kutija je drvena..ova druga je kartonska i već mi manje leži.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:26

Kutija je i meni super ispala ( ova prva ) baš mi je posebna..a obrubi ti nisu rađeni, to ti je decoupage papir...odrežeš i prikeljiš...bitna je podloga i dvokomponentni koji daju magičan touch...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:21
Wow! Ovo je super, ali mi je posebna ona prva kutijica, Versace style!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:17
Sunčeko moja predivno.. kutijicu su mi predivne.. ipak izdvajam prvu zbog neobične salvete na ovu drugu salveticu sam se navikla dok sam s njom radila...Thumbs%20Up

Anđeleki su mi baš slatki.. kak si radila ove obruke oko njih?

Violinica, morski motivi.. ma sve mi je lijepo...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.