Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jel si ukrasila sa pravom cipkom?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Da Gio! |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovo jeposlijepodnevna zanimacija, još moram obojiti orhideje, malo sve dovesti u red, prelakirati...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
fantazija!!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monna ja ti se stvarno divim tebi i tvojim radovima...
Uopće mi nije jasno kako netko to uspije tako sitno napraviti i sve pobojati ....ma ja za to imam stvarno dvije lijeve ruke...
Ali sva sreća da te imamo pa da se možemo diviti tvojim radovima...
|
|
![]() |
|
fantazija
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo ti je ispalo!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Monna, opet savršeno, tako lijepo ukomponirano
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
milena tvoje ruke su carobne
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monna danas sam ti poslala salvetice!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
monna ovo sto ti radis je uistinu fantazija,stalno virkam tu da vidim jesi li nesto novo napravila..
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Proljeće!
Kaća, hvala, imam još puuno ideja, a radim kad imam malo vremena između ostalih poslova.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Da, svi smo primjetili kako vrlo malo radiš
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Franjica! Upravo radim nekakvu uskršnju visilicu....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
P-R-E-K-R-A-S-N-O!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |