Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski - dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski - dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 21>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:17
Slažem se drage moje, evo i ja sam opet tu...jedino nam nema domaćinaShockedWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 14:15
Baš me briga da li sam pozvana ili ne ali ja se jednostavno dođem opustiti kod malog Goge šetajući i uživajući u vrtu. Uz to još pročitam i kakav dobar komentar- jer svaka mu je na mjestu.
Gogo pravi si!Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 13:03
vera4 u pravu si! jel znas da sam dugo vremena mislila da je Palmark Z,nisam toliko obratila paznju citajuci njegove tekstove jer su mi fotosi pomutili od lepote...mali gogo rekla sam vec da si    ,obozavam da pratim sta radis u vrtu
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:05
nakon ovakve poruke bilo bi bezobrazno od mene ne otvoriti dnevnik ili bar uredno u svoj vrtek bilježiti svoje aktivnosti.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 15:27
Tija, čekamo da i ti otvoriš svoj dnevnik.
Uskoro će proljeće. Želim da budeš vrijedna i opišeš nam, svakodnevno, što su tvoje vrijedne ručice uradile tijekom dana.
I naravno da nas obaspeš obiljem divnih slika iz tvoga vrta.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 13:55
I ja sam mlada mama, barem se tako smatram, a Gogo shvaća o kakvom ja stimulansu pričam, jel?smile160
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 13:48
Tija, neznam tko bi se sad trebao zahvaliti, ali ja u svakom slučaju velim hvala Wink 
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 09:41
Ej, što te mlade mame hvale to ti je dobar stimulans za dalje
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 12:48

Hvala Gogo, ako što vidiš ja svraćam i nadalje.

Svaka čast na životnoj filozofiji, a još više na djelima Clap(ja sam osobno pristalica da one da djela govore više od tisuću rijeći - a ti si puno rekaoWink)

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 12:03
E Gogo, zaista si rijetka biljka. Vjerujem da ima izuzetno malo muških ili ženskih osoba tipa ti Palmark, jedan vrt u Srijemu. Vaši vrtovi mogu posramiti i nas koji smo puno stariji i trebali biti iskusniji od vas,

S druge strane se uvlačiš u mentalitet "ljepša prošlost kad smo bili siromašni bijedni ali sretni". Svako vrijeme nosi svoje. Kad ja bijah dijete (vjeruj u 20om st. ne prije) u prodavaone je stizao 1 (jedan) artikal u velikim količinama npr plave cipele br 38. Tko je imao drugi broj je ostao bez. Koliko puta je poslije tjelesnog došlo do svađe. Svi smo imali iste cipele pa su "pametni" pokušavali drpiti one bolje očuvane. Spomenulo se, ne povratilo se. Zato su nam , kasnije, izlasci bili besplatni Šetalo se po Korzu gore dolje do besvjesti.

Imam troje djece redom S41, S 30 i K 28. Znači ne baš pretjerano mladi. Itekako su bili svjesni mode. Srećom su bili relativno skromni pa nisu baš insistirali na skupome. MM je često išao slubeno u Italiju pa je znao rasprodaje i popuste (63, ali voli modu) pa je nosio malo poslije vrhunca ali još uvijek na vrijeme. Uvijek je bilo da se pazi na modu ali nisu svi imali priliku. Tebe očito vuku druge malo dublje stvari ali vjeruj i tvoji vršnjaci  su bili s time opterećeni ali ste rasli u jako teška vremena.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:55
Mamaa, uvijek si dobrodošla u vrt. Još uvijek ga ne smatram dovoljno lijepim da vas pozovem u stvarnu šetnju, ali u ovako montiranu, virtualnu šetnju svi ste pozvani LOL.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:52
LOL Hvala na komplimentu.

Uvijek sam bio rijetka biljka, u pogrešnom vrtu zasađena.
Krivo izrezana puzzla, koju nikako nisu uspjeli uštimati u sliku svijeta koju su marljivo slagali godinama. Thumbs%20Up 
I sretan sam zbog toga što se nisam utopio u prosijeku.

U Japanu postoji poslovica: "Nemoj biti čavao koji strši iznad svih čavala, tog će prvog udariti!".  Nažalost ja uvijek stršim. Tongue

Sa svim prijateljstvima stojim jako dobro.
Ustvari sva živa i neživa bića smatram svojim prijateljima, ne dijelim ja prijateljstva ni prema jednom kriteriju. Wink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:44

Priznajem! Nepozvana sam lutala tvojim vrtom i pri tom bezočno uživala. Nisam ništa iskopala ni pokidala, samo opuštala dušu. Bilježim se s štovanjem za nove šetnje.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:25

jednom, nekad, želim te upoznati jer si vrlo rijetka biljčica, kako stojiš s muško-ženskim prijateljstvima?

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:18
Haha, 32 godine.
Nije 50, ali kad usporedim svoje djetinjstvo i djetinjstvo svojih nećaka... nebo i zemlja. Ne u materijalnom smislu, više u mentalnom. Iako se radi o periodu od tek nekih 20-25 godina, mislim da se mentalni sklop naših ljudi drastično promijenio.

Moj nećak ima 12 godina. Glavna preokupacija mu je računalo. S prijateljima raspravlja o politici, o onom što čuje na vijestima, tu i tamo već i o seksu (naravno po skrivečki)... ti klinci se samo trpaju u društvo odraslih da slušaju o čem se priča, pate od toga da posjeduju što više skupih materijalnih dobara....
Dal je tome "kriv" društveni poredak ili što drugo, u to neću ulaziti. Smile

U mom djetinjstvu toga nije bilo. Nismo patili od skupih krpica, marki patika, skupih igračaka... Nismo o tome uopće razmišljali. Bitno je bilo što više ludovati. Mrzili smo novu odjeću, jer nova odjeća je tražila da budemo oprezni, da se ne prljamo, ne valjamo i ne skačemo. Živjeli smo u selendri, ali smo voljeli tu svoju običnu, sirovu životnu sredinu! Danas ju nitko ne voli. Već i klinci sanjaju da odsele negdje van ili barem u Zagreb. Sanjaju o životu na asfaltu, u 30 kvadrata stana u kakvom Zagrebačkom neboderu.

Ne smatram da je ono bilo bolje, niti ono branim, nego jednostavno konstatiram da je tako bilo. Tongue I ja sam za napredak, naravno. Oduševljen sam modernom tehnikom, računalima, mobitelima, autima, krasnim cestama, većim ljudskim pravima, slobodom izražavanja, kreditima, kreditnim karticama, shoping centrima, infrastrukturom u gradu.... jedino nisam zadovoljan infrastrukturom u ljudskim glavama. Taj napredak mi ne miriši previše. Wink

Nema ništa novo za pp, hvala na pitanju LOL

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 09:48
Gogo, bravo za planove, uopće ne sumnjam da ti to nećeš sve napraviti! Veselim se novim slikicama i radovima u tvom vrtu. I ja se sjećam muzičkog tobogana i voditelja (mislim da se zvao Minja), pa onda onog filma Orlovi rano lete i ostali....ah, to su bila bezbrižna vremena. Naravno, crtić u 19.15 h se obavezno gledao!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 09:27
Koliko ti ono imaš godina? Kako si samo nostalgičan, pomislila bih da imaš barem 50 godina, ko ti sada brani bose noge? Na pp ima li što osim nostalgije?
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 09:16
Hehe, a nema još slika. Zima je, snijeg, mraz....

Sretan sam ovih dana jer na Televiziji Vojvodine, od četvrtka 19.02., kreće serija Grizli Adams.
To sam gledao u djetinjstvu. Serija je išla nedjeljom, ako se ne varam, poslije ručka.

Ujutro smo gledali Muzički tobogan... onda na drugom programu, nakon one vojne emisije "Dozvolite da se obratimo", odgledamo kakav partizanski film...., a poslije ručka obavezno Grizli Adams.

I poslije serije u polje, u šikaru, u baruštine....
Danas klinci pate da nose neku marku od tenisica, a nas mati nije mogla natjerat da obuvamo cipele. Najljepše je bilo skinuti cipele i bosonog gacati po lokvama, nakon toplog ljetnog pljuska. Kakve cipele s markom. Bose noge su tada bile marka na cijeni Tongue

Inače, ako ima još ljubitelja Grizli Adamsa, program Televizije Vojvodine se može gledati uživo na internetu, na adresi www.rtv.rs. S desne strane ima link za prijenos uživo.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:24
Što smo se oboje ulijenili sa stavljanjem svojih fotki, ja bar "pričam" a ti si tu negdje i samo "šutiš"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 09:27
sve se budi
kad god pogledam tu tvoju stazicu odmah dobijem zelju da i moja tako izgleda
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 21>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.