SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 61> |
Korisnik | |||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
odlično!
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
prva kutijica mi je prekokrasna,bravo sunčeko
p.s. u što ćeš se maškarati ove godine?
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Ma u niš...nisam ni sa djetetom išla na dječju povorku, sram me bilo...
Nisam ja baš više za gužvanje, ostarila sam, nekako sam došla u fazu da želim samo tišinu i mir ...
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
a da šta ćeš, godine pritišću, onda piđama party |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ma nema veze, i u piđami je super...
![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
mozda ne stizes puno uraditi u poslednje vreme ali ovo sto sam vidjela super mi je,posebno rad sa violinom
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala ti Gioiaa, zaista se trudim da mi radovi liče na nešto... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nočašnji noviteti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
a bila ti dobra šihta,ljepo!
|
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Pa kaj se nisi javila za piđama parti kad već ne ideš u povorku!
Crno zlatnu i zlatnu salvetu sam si pripremila za slijedeće radove, nekako mi je dosta cvijeća i pilića i samo sam čekala inspiraciju a već znam za čiji ročkas radim.
Stvarno je crno zlatna kutijica mrak, predivna mi je!
|
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
keljila i maljala |
|||
![]() |
|||
||
hvala ti na pohvalama, ma čekaj, što ti radiš doma? što mi ne pijemo kavu za 2 sata na viškovu???? |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
Nešto se izgubilo. Rekla sam da onda imam društvo za nočno keljenje i maljanje .Ovaj smileić ide mene
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nado jel to kompliment ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ha ha ha, a ja se prepala da sam za kiseli kupus! |
|||
![]() |
|||
||
Neeeeeee. Radovi su ti predivni kao i uvijek. Sad mi je lakše kad znam da ima još ovakvih kao ja koje zaborave na sve oko sebe kad krenu sa svojom malom radionicom. Ja bi to mogla stalno....znaš kaj mislim.
|
|||
![]() |
|||
||
naravno da znam...da imam prilike zaraditi od decoupagea skromnu plaćicu, vjeruj mi, odmah bi dala otkaz i radila samo i isključivo to...no, na našu žalost, realnost baš nije takva pa stoga radim svoj najdraći hobby kad sve uspavam i kad nesmijem više bučiti po kuči... |
|||
![]() |
|||
||
nakon cjelog dana u tim brojevima i kontima u ovom drugom mjesecu navečer nemam snage više za maljanje samo krevet,a proće i to još malo!!!
|
|||
![]() |
|||
||
joj a vidiš, meni je ovo jedini bijeg od stvarnosti... |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |