Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 61>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 23:07
odlično! smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 07:13
prva kutijica mi je prekokrasna,bravo sunčeko

p.s. u što ćeš se maškarati ove godine?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 07:56
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

prva kutijica mi je prekokrasna,bravo sunčeko

p.s. u što ćeš se maškarati ove godine?

Ma u niš...nisam ni sa djetetom išla na dječju povorku, sram me bilo...
Nisam ja baš više za gužvanje, ostarila sam, nekako sam došla u fazu da želim samo tišinu i mir ...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 08:06

a da šta ćeš, godine pritišću, onda piđama partyWink

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 08:08

a da šta ćeš, godine pritišću, onda piđama partyWink

ma nema veze, i u piđami je super... Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 11:21
mozda ne stizes puno uraditi u poslednje vreme ali ovo sto sam vidjela super mi je,posebno rad sa violinom
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:01
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

mozda ne stizes puno uraditi u poslednje vreme ali ovo sto sam vidjela super mi je,posebno rad sa violinom [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

hvala ti Gioiaa, zaista se trudim da mi radovi liče na nešto...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 07:31
Nočašnji noviteti

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:43
a bila ti dobra šihta,ljepo!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:50
Pa kaj se nisi javila za piđama parti kad već ne ideš u povorku!
Crno zlatnu i zlatnu salvetu sam si pripremila za slijedeće radove, nekako mi je dosta cvijeća i pilića i samo sam čekala inspiraciju a već znam za čiji ročkas radim.
Stvarno je crno zlatna kutijica mrak, predivna mi je!
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:55

keljila i maljalasmile42

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:55
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Pa kaj se nisi javila za piđama parti kad već ne ideš u povorku!
Crno zlatnu i zlatnu salvetu sam si pripremila za slijedeće radove, nekako mi je dosta cvijeća i pilića i samo sam čekala inspiraciju a već znam za čiji ročkas radim.

Stvarno je crno zlatna kutijica mrak, predivna mi je!

hvala ti na pohvalama, ma čekaj, što ti radiš doma? što mi ne pijemo kavu za 2 sata na viškovu????
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:56

mogu ti reći da je to jedino što me usrečuje i smiruje nakon cijelog dana u brojevima i kontima!!!
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:56
Nešto se izgubilo. Rekla sam da onda imam društvo za nočno keljenje i maljanje .Ovaj smileić ide menesmile42
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:57
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

keljila i maljala[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot100.gif" height="53" width="56" align="absmiddle" alt="smile42" />

Nado jel to kompliment ili znači da bi bolje bilo da sam se opalila po glavi ?!?!?!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:58

Nešto se izgubilo. Rekla sam da onda imam društvo za nočno keljenje i maljanje .Ovaj smileić ide mene[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot100.gif" height="53" width="56" align="absmiddle" alt="smile42" />

ha ha ha, a ja se prepala da sam za kiseli kupus!
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:00
Neeeeeee. Radovi su ti predivni kao i uvijek. Sad mi je lakše kad znam da ima još ovakvih kao ja koje zaborave na sve oko sebe kad krenu sa svojom malom radionicom. Ja bi to mogla stalno....znaš kaj mislim. 
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:10

Neeeeeee. Radovi su ti predivni kao i uvijek. Sad mi je lakše kad znam da ima još ovakvih kao ja koje zaborave na sve oko sebe kad krenu sa svojom malom radionicom. Ja bi to mogla stalno....znaš kaj mislim. 

naravno da znam...da imam prilike zaraditi od decoupagea skromnu plaćicu, vjeruj mi, odmah bi dala otkaz i radila samo i isključivo to...no, na našu žalost, realnost baš nije takva pa stoga radim svoj najdraći hobby kad sve uspavam i kad nesmijem više bučiti po kuči...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:29
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

mogu ti reći da je to jedino što me usrečuje i smiruje nakon cijelog dana u brojevima i kontima!!!

nakon cjelog dana u tim brojevima i kontima u ovom drugom mjesecu navečer nemam snage više za maljanje samo krevet,a proće i to još malo!!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:42

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

[IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> mogu ti reći da je to jedino što me usrečuje i smiruje nakon cijelog dana u brojevima i kontima!!!

nakon cjelog dana u tim brojevima i kontima u ovom drugom mjesecu navečer nemam snage više za maljanje samo krevet,a proće i to još malo!!!

joj a vidiš, meni je ovo jedini bijeg od stvarnosti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.