Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:57
Radovi su ti prekrasni i čudom se ne mogu načudit da ti to još nisam napisala do sadEmbarrassed Ispričaj taj moj propust i još jednom samo pohvale za tvoj rad. Svaka čast
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:31
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

Sunce, pa što da kažem za tvoje radove, nemam jednostavno riječi jer su uvijek neopisivo lijepi. .uvijek provirim k tebi da vidim jesi li što lijepoga napravila. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

ma hvala ti puno Cleopatrice draga...manje je radova, što mogu...ali se trdukm biti uvijek tu!
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 07:52
Sunce, pa što da kažem za tvoje radove, nemam jednostavno riječi jer su uvijek neopisivo lijepi. .uvijek provirim k tebi da vidim jesi li što lijepoga napravila. .Smile
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 17:35
Grazie Leo, grazie Rose...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 17:33
prekrasno smile141
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 14:39
predivni radovi...a kutijica je cista asocijacija na kraljevski dvor........prekrasno
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 14:36
thanx curke..samo da se pohvalim, kavica sa Fiumankama i Franjicom je evo sad završila...nakon 3 i pol sata...sad sam ušla u kuću...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 14:25
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 10:45
Baš je lijepa kutija, a i posuda...smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 10:37
nemoraju bit eurici,priman i kunesmile198smile77
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 10:21
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

draga vjeruj da je i nama krivo sta nemas vise vremena za mackanje,pa da cesce mozemo uzivat u tvojim radovima,uvijek prekrasnim[IMG]smileys/emot171.gif" align="absmiddle" alt="smile120" />

čuj koliko eurića da ti pošaljem nakon ove izjave....
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 10:15
draga vjeruj da je i nama krivo sta nemas vise vremena za mackanje,pa da cesce mozemo uzivat u tvojim radovima,uvijek prekrasnimsmile120
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:42
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

a bila ti dobra šihta,ljepo!
[IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> mogu ti reći da je to jedino što me usrečuje i smiruje nakon cijelog dana u brojevima i kontima!!!

nakon cjelog dana u tim brojevima i kontima u ovom drugom mjesecu navečer nemam snage više za maljanje samo krevet,a proće i to još malo!!!

joj a vidiš, meni je ovo jedini bijeg od stvarnosti...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:29
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

mogu ti reći da je to jedino što me usrečuje i smiruje nakon cijelog dana u brojevima i kontima!!!

nakon cjelog dana u tim brojevima i kontima u ovom drugom mjesecu navečer nemam snage više za maljanje samo krevet,a proće i to još malo!!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:10
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

Neeeeeee. Radovi su ti predivni kao i uvijek. Sad mi je lakše kad znam da ima još ovakvih kao ja koje zaborave na sve oko sebe kad krenu sa svojom malom radionicom. Ja bi to mogla stalno....znaš kaj mislim. 

naravno da znam...da imam prilike zaraditi od decoupagea skromnu plaćicu, vjeruj mi, odmah bi dala otkaz i radila samo i isključivo to...no, na našu žalost, realnost baš nije takva pa stoga radim svoj najdraći hobby kad sve uspavam i kad nesmijem više bučiti po kuči...
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 09:00
Neeeeeee. Radovi su ti predivni kao i uvijek. Sad mi je lakše kad znam da ima još ovakvih kao ja koje zaborave na sve oko sebe kad krenu sa svojom malom radionicom. Ja bi to mogla stalno....znaš kaj mislim. 
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:58

Nešto se izgubilo. Rekla sam da onda imam društvo za nočno keljenje i maljanje .Ovaj smileić ide mene[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot100.gif" height="53" width="56" align="absmiddle" alt="smile42" />

ha ha ha, a ja se prepala da sam za kiseli kupus!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:57

keljila i maljala[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot100.gif" height="53" width="56" align="absmiddle" alt="smile42" />

Nado jel to kompliment ili znači da bi bolje bilo da sam se opalila po glavi ?!?!?!
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:56
Nešto se izgubilo. Rekla sam da onda imam društvo za nočno keljenje i maljanje .Ovaj smileić ide menesmile42
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 08:56

mogu ti reći da je to jedino što me usrečuje i smiruje nakon cijelog dana u brojevima i kontima!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.